Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A már hazánkban is ismertséget szerzett, gyakorlott házi hentes, Bernhard Gahm legújabb kötetében bemutatja, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.
Gahm, Bernhard

Húsfélék pácolása és füstölése házilag

Borító ár
2 800 Ft
Aktuális online ár
2 100 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Gahm, Bernhard
ISBN
9786155178214
Egyéb szerzőség
Fata Ildikó (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2012
Méret
24 cm
Kiadó
Sziget
Cikkszám
3000210426
Alcím
a sonkától az oldalasig

Darabszám
Teljes leírás
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A már hazánkban is ismertséget szerzett, gyakorlott házi hentes, Bernhard Gahm legújabb kötetében bemutatja, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.