Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Őszy-Tóth Gábriel többször jelentkezett már olyan szakácskönyvvel, amelyben közismert hazai közéleti személyiségek - művészek, sportolók, médiaszemélyiségek, színészek - képviseltették magukat egy-egy kedvenc ételük receptjével. A jelen kiadvány is hasonló jellegű: ez alkalommal a magyar művészet, sport és közélet ismert személyiségeivel beszélgetett a szerző gasztronómiáról, megosztva egy-egy számukra kedves fogás készítési módját az olvasókkal, kiegészítve hozzá illő édességekkel és borokkal, stílusosan remek sztorikkal, anekdotákkal "körítve" ezeket. A kiadvány különlegessége egyrészt, hogy angol nyelven jelenik meg (és így kiválóan alkalmas arra, hogy külföldiek is megismerhessék belőle a magyar konyha legjobbjait, és egyben azokat a személyiségeket, akikre büszkék lehetünk), másrészt pedig, hogy a receptek ez alkalommal régiók szerinti bontásban szerepelnek a kötetben, kezdve Budapest környékével, folytatva a Balatonnal, a Dél- és Észak-Alfölddel, a Dunántól három részével, Észak-Magyarországgal, külön kiemelve a Tisza-tó vidékét. A sok színes fotóval, reklámanyagokkal kísért mű használatra, lapozgatásra és ajándékozásra egyaránt alkalmas. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Őszy-Tóth Gábriel;Őszy-Tóth Violet

How to Cook in Hungary

Borító ár
9 950 Ft
Aktuális online ár
7 662 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Őszy-Tóth Gábriel;Őszy-Tóth Violet
ISBN
9786158057202
Egyéb szerzőség
Vöő György (közrem.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2016
Méret
31 cm
Kiadó
V&P Média
Cikkszám
3001022110
Alcím
food & wine

Darabszám
Teljes leírás
Őszy-Tóth Gábriel többször jelentkezett már olyan szakácskönyvvel, amelyben közismert hazai közéleti személyiségek - művészek, sportolók, médiaszemélyiségek, színészek - képviseltették magukat egy-egy kedvenc ételük receptjével. A jelen kiadvány is hasonló jellegű: ez alkalommal a magyar művészet, sport és közélet ismert személyiségeivel beszélgetett a szerző gasztronómiáról, megosztva egy-egy számukra kedves fogás készítési módját az olvasókkal, kiegészítve hozzá illő édességekkel és borokkal, stílusosan remek sztorikkal, anekdotákkal "körítve" ezeket. A kiadvány különlegessége egyrészt, hogy angol nyelven jelenik meg (és így kiválóan alkalmas arra, hogy külföldiek is megismerhessék belőle a magyar konyha legjobbjait, és egyben azokat a személyiségeket, akikre büszkék lehetünk), másrészt pedig, hogy a receptek ez alkalommal régiók szerinti bontásban szerepelnek a kötetben, kezdve Budapest környékével, folytatva a Balatonnal, a Dél- és Észak-Alfölddel, a Dunántól három részével, Észak-Magyarországgal, külön kiemelve a Tisza-tó vidékét. A sok színes fotóval, reklámanyagokkal kísért mű használatra, lapozgatásra és ajándékozásra egyaránt alkalmas. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"