Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát! Az Állati sugárúton egy hosszú, csendes tél után végre elolvadt a hó, és a Hotel Flamingo készen áll az új szezon és az új vendégek fogadására. Anna tudja, hogy ki kell találnia valamit, hogy a hotel újra nyüzsgővé váljon! És mi az, ami a Hotel Flamingóban van, és máshol nincs? A város egyik legjobb séfje – Madame Ma’Lac! Anna hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy a szálloda megrendezi a szakácsok versenyét. Kihívók is akadnak bőven, de vajon ki készíti el a legfenségesebb falatokat? Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról: Tibor salátalevese (szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk) HOZZÁVALÓK: 1 ek növényi olaj 1 hagyma, apróra kockázva fél liter zöldség alaplé 1 fej saláta, megmosva és apróra vágva 3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva 1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnek ELKÉSZÍTÉS: Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5–10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma. Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk. Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig. Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára. Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!

Hamarosan rendelhető

Alex Milway

Hotel Flamingo 4. – A szakácsverseny

Borító ár
3 499 Ft
Várható ár
3 149 Ft

Várható megjelenés: 2025.10

Termék részletes adatai
Szerző
Alex Milway
ISBN
9789636851415
Nyelv
magyar
Kiadó
Scolar Kiadó
Cikkszám
3001096936

Teljes leírás
Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát! Az Állati sugárúton egy hosszú, csendes tél után végre elolvadt a hó, és a Hotel Flamingo készen áll az új szezon és az új vendégek fogadására. Anna tudja, hogy ki kell találnia valamit, hogy a hotel újra nyüzsgővé váljon! És mi az, ami a Hotel Flamingóban van, és máshol nincs? A város egyik legjobb séfje – Madame Ma’Lac! Anna hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy a szálloda megrendezi a szakácsok versenyét. Kihívók is akadnak bőven, de vajon ki készíti el a legfenségesebb falatokat? Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról: Tibor salátalevese (szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk) HOZZÁVALÓK: 1 ek növényi olaj 1 hagyma, apróra kockázva fél liter zöldség alaplé 1 fej saláta, megmosva és apróra vágva 3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva 1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnek ELKÉSZÍTÉS: Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5–10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma. Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk. Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig. Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára. Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!