Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Örvendetes tendencia, hogy egyre többen kapnak rá az otthoni kenyérsütés ízére-varázsára. Ennek megfelelően rendre jelennek meg a jobbnál jobb péksüteményes recepteket tartalmazó szakácskönyvek, mint például Bonnie Ohara műve. Az amerikai szerző elsőként a kenyérsütés folyamatába avatja be az olvasót: ír arról, hogy miként készülhet el a kenyér (azonnal gyúrt és előtészták, kovászok, dagasztott és nem dagasztott kenyerek), és hogyan készüljünk fel a sütésre (eszközök, hőmérséklet). Ezt követik a receptek: a dagasztás nélküli kenyerek (rusztikus vekni, focaccia, pizza, fougasse), a dagasztott kenyerek (kevert lisztes, teljes kiőrlésű és ízesített), dúsított kenyerek (briós, fahéjas csiga, babka, barchesz), valamint előtésztás és kovászos kenyerek. A szép színes képekkel kísért péksütis szakácskönyv receptmutatóval zárul. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Ohara, Bonnie

Hogyan legyünk profi kenyérsütők

Borító ár
5 499 Ft
Aktuális online ár
4 124 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ohara, Bonnie
ISBN
9789634476856
Egyéb szerzőség
Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024, cop. 2019
Méret
174 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001050527
Alcím
a kenyérsütés művészetének nélkülözhetetlen kézikönyve

Darabszám
Teljes leírás
Örvendetes tendencia, hogy egyre többen kapnak rá az otthoni kenyérsütés ízére-varázsára. Ennek megfelelően rendre jelennek meg a jobbnál jobb péksüteményes recepteket tartalmazó szakácskönyvek, mint például Bonnie Ohara műve. Az amerikai szerző elsőként a kenyérsütés folyamatába avatja be az olvasót: ír arról, hogy miként készülhet el a kenyér (azonnal gyúrt és előtészták, kovászok, dagasztott és nem dagasztott kenyerek), és hogyan készüljünk fel a sütésre (eszközök, hőmérséklet). Ezt követik a receptek: a dagasztás nélküli kenyerek (rusztikus vekni, focaccia, pizza, fougasse), a dagasztott kenyerek (kevert lisztes, teljes kiőrlésű és ízesített), dúsított kenyerek (briós, fahéjas csiga, babka, barchesz), valamint előtésztás és kovászos kenyerek. A szép színes képekkel kísért péksütis szakácskönyv receptmutatóval zárul. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"