Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Rubin Eszter korábbi, nagy sikerű szakácskönyvei (Hisztaminintolerancia szakácskönyv, 202305077; Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.: receptek a gyógyuláshoz, 202305078; Az új hedonizmus szabadsága: egyszerűen elkészíthető glutén-, tej- és cukormentes fogások hétköznapokra és ünnepekre, 202313081) után egy olyan könyvvel lép a nagyközönség elé, amely a hisztamintolerancia jegyében már nem csupán recepteket, hanem hasznos életmódtanácsokat is magában foglal. A bevezetést követően tápláló reggelik és útravalók receptjeit olvashatjuk, melyekben a jól felszívódó szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok ideális kombinációját találjuk. Ki tudna ellenállni egy napindító omlett-tekercsnek, egy zöldbanánlisztes palacsintának vagy egy tahinis kókusztejberizsnek? Ezt követően a leveseké lesz a főszerep, mint például a sütőtökkrémleves, az őszibarack- vagy a meggyleves. A hisztamintolerancia jegyében nem kell az állati eredetű fehérjéről és zsírokról lemondani: májat, apróbb halakat, tojást és a kacsa húsát és zsírját is bátran fogyaszthatjuk.
Rubin Eszter

Hisztaminintolerancia

Borító ár
5 499 Ft
Aktuális online ár
4 949 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Rubin Eszter
ISBN
9789636870034
Egyéb szerzőség
Farkas-Boross Zita (utószó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
215 o.
Kiadás pontos dátuma
2024.10.24
Kiadó
Jaffa
Cikkszám
3001089347
Alcím
étrend és életmód

Darabszám
Teljes leírás
Rubin Eszter korábbi, nagy sikerű szakácskönyvei (Hisztaminintolerancia szakácskönyv, 202305077; Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.: receptek a gyógyuláshoz, 202305078; Az új hedonizmus szabadsága: egyszerűen elkészíthető glutén-, tej- és cukormentes fogások hétköznapokra és ünnepekre, 202313081) után egy olyan könyvvel lép a nagyközönség elé, amely a hisztamintolerancia jegyében már nem csupán recepteket, hanem hasznos életmódtanácsokat is magában foglal. A bevezetést követően tápláló reggelik és útravalók receptjeit olvashatjuk, melyekben a jól felszívódó szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok ideális kombinációját találjuk. Ki tudna ellenállni egy napindító omlett-tekercsnek, egy zöldbanánlisztes palacsintának vagy egy tahinis kókusztejberizsnek? Ezt követően a leveseké lesz a főszerep, mint például a sütőtökkrémleves, az őszibarack- vagy a meggyleves. A hisztamintolerancia jegyében nem kell az állati eredetű fehérjéről és zsírokról lemondani: májat, apróbb halakat, tojást és a kacsa húsát és zsírját is bátran fogyaszthatjuk.