Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
Teljes leírás
Napjaink egyik leginkább ismert sztárszakácsának számít Heston Blumenthal, a három Michelin-csillaggal büszkélkedő The Fat Duck nevű étterem tulajdonosa és kreatív séfje. Magyarul is megjelent már két szakácskönyve - most itt az újabb kötet, amely azon túl, hogy Angela Moore szemet gyönyörködtető fotói kíséretében újabb recepteket közöl, bepillantást enged Blumenthal otthonába is. A szerző általánosságokról is ír, így például az ízlelésről, bemutat folyamatokat (sóban pácolás, füstölés, savanyítás stb.), és ezt követik az ételtípusonként (alaplevek, levesek, előételek, saláták, húsételek, halételek, tészták és gabonafélék, sajtok, köretek és ízesítők, desszertek és édességek, kekszek, harapnivalók és italok) csoportosított receptek, általában egy-egy fotó kíséretében. Sok klasszikus is szerepel a könyvben, mint például a hagymaleves, a sült csirke, a rákkoktél, a skót tojás, a sült disznóbőr, a pásztor pite, a citromtorta, de a Fat Duck receptjei közül is bekerült néhány, némiképp leegyszerűsítve, mint a vöröskáposzta-gazpacho, a kagylótatár fehér csokoládéval vagy a baconos-sonkás fagylalt. A kiadványt a szükséges eszközök és különleges hozzávalók rövid bemutatása, valamint tárgymutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Blumenthal, Heston (1966-)

Heston Blumenthal otthon

Raktári szám: 9789633574928
Aktuális online ár
3 400 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Blumenthal, Heston (1966-)
ISBN
9789633574928
Egyéb szerzőség
Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.);Moore, Angela (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2013
Méret
28 cm
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3000239385

Darabszám
Teljes leírás
Napjaink egyik leginkább ismert sztárszakácsának számít Heston Blumenthal, a három Michelin-csillaggal büszkélkedő The Fat Duck nevű étterem tulajdonosa és kreatív séfje. Magyarul is megjelent már két szakácskönyve - most itt az újabb kötet, amely azon túl, hogy Angela Moore szemet gyönyörködtető fotói kíséretében újabb recepteket közöl, bepillantást enged Blumenthal otthonába is. A szerző általánosságokról is ír, így például az ízlelésről, bemutat folyamatokat (sóban pácolás, füstölés, savanyítás stb.), és ezt követik az ételtípusonként (alaplevek, levesek, előételek, saláták, húsételek, halételek, tészták és gabonafélék, sajtok, köretek és ízesítők, desszertek és édességek, kekszek, harapnivalók és italok) csoportosított receptek, általában egy-egy fotó kíséretében. Sok klasszikus is szerepel a könyvben, mint például a hagymaleves, a sült csirke, a rákkoktél, a skót tojás, a sült disznóbőr, a pásztor pite, a citromtorta, de a Fat Duck receptjei közül is bekerült néhány, némiképp leegyszerűsítve, mint a vöröskáposzta-gazpacho, a kagylótatár fehér csokoládéval vagy a baconos-sonkás fagylalt. A kiadványt a szükséges eszközök és különleges hozzávalók rövid bemutatása, valamint tárgymutató zárja. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"