Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
A zero waste konyha (és háztartás) az egyik leghasznosabbb és legfontosabb trendje az elmúlt időszaknak. Ennek szellemében állította össze Kocsis Dóra ezt a több mint négyszáz oldalas - összesen százhatvannégy receptet tartalmazó - szakácskönyvet, amelyben kifejezetten szezonális, helyi alapanyagokból készíthető, az egyébként konyhai hulladéknak minősülő élelmiszereket, ételmaradékokat is fantáziadúsan felhasználó, vegetáriánus, környezettudatos fogások kaptak helyet, megannyi kiváló és praktikus vásárálási, főzési, raktározási, háztartásvezetési tippel együtt. A bevezetőt követően Kocsis Dóra tíz pontban összegzi a legfontosabb hulladékcsökkentési szempontokat, majd olyanokat tisztáz, hogy mit ért klímatudatosság, zero waste alatt, és hogyan értelmezzük újra az étkezéshez való viszonyunkat.

Kocsis Dóra

Helyi, idény, vegetáriánus zero waste konyha

Borító ár
9 900 Ft
Kötött ár
8 910 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Kocsis Dóra
ISBN
9789635656875
Egyéb szerzőség
Mohácsi Nusi (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025, cop. 2021
Méret
445, [2] o.
Kiadás pontos dátuma
2025.02.09
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001091718
Alcím
helyi, idény, vegetáriánus

Darabszám
Teljes leírás
A zero waste konyha (és háztartás) az egyik leghasznosabbb és legfontosabb trendje az elmúlt időszaknak. Ennek szellemében állította össze Kocsis Dóra ezt a több mint négyszáz oldalas - összesen százhatvannégy receptet tartalmazó - szakácskönyvet, amelyben kifejezetten szezonális, helyi alapanyagokból készíthető, az egyébként konyhai hulladéknak minősülő élelmiszereket, ételmaradékokat is fantáziadúsan felhasználó, vegetáriánus, környezettudatos fogások kaptak helyet, megannyi kiváló és praktikus vásárálási, főzési, raktározási, háztartásvezetési tippel együtt. A bevezetőt követően Kocsis Dóra tíz pontban összegzi a legfontosabb hulladékcsökkentési szempontokat, majd olyanokat tisztáz, hogy mit ért klímatudatosság, zero waste alatt, és hogyan értelmezzük újra az étkezéshez való viszonyunkat.