Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
Amióta az emberiség a földművelő életmódot választotta a vadászó és gyűjtögető helyett, a táplálkozás alapját a gabonafélék teszik ki – belőlük tudunk jobbnál jobb péktermékeket, illetve tésztákat készíteni. A jelen könyv bemutatja, hogyan tudunk otthon is kiváló tésztákat előállítani; Aliza Green a világ minden tájáról hoz jellegzetes tésztákat, amelyekkel még színesebbé tehetjük konyhánkat. Gasztronómiai utazás veszi kezdetét, amely egyben kultúrtörténeti alámerülés is – lévén a tészták az egyes konyhakultúrákat alapjaikban határozzák meg. Az ismeretek tágítása mellett a fő szempont természetesen a szórakozás, valamint hogy saját ételeinket ehetjük meg, saját tésztánkba beleadhatjuk minden gondoskodó szeretetünket. Készíthetünk tésztát egyedül, de barátainkkal, szeretteinkkel is, nem is beszélve a gyerekekről, akik a lisztet, a nyúlós masszát és a varázslatot, ami a sütőben történik, mindig ámulva lesik.
Green, Aliza

Házi tészta készítése

Borító ár
7 900 Ft
Aktuális online ár
6 241 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Green, Aliza
ISBN
9789635653607
Egyéb szerzőség
Pap Ágnes (ford.);Nimila Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2023
Méret
176 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001081301
Alcím
a legkedveltebb tésztafajták a világ minden tájáról

Darabszám
Teljes leírás
Amióta az emberiség a földművelő életmódot választotta a vadászó és gyűjtögető helyett, a táplálkozás alapját a gabonafélék teszik ki – belőlük tudunk jobbnál jobb péktermékeket, illetve tésztákat készíteni. A jelen könyv bemutatja, hogyan tudunk otthon is kiváló tésztákat előállítani; Aliza Green a világ minden tájáról hoz jellegzetes tésztákat, amelyekkel még színesebbé tehetjük konyhánkat. Gasztronómiai utazás veszi kezdetét, amely egyben kultúrtörténeti alámerülés is – lévén a tészták az egyes konyhakultúrákat alapjaikban határozzák meg. Az ismeretek tágítása mellett a fő szempont természetesen a szórakozás, valamint hogy saját ételeinket ehetjük meg, saját tésztánkba beleadhatjuk minden gondoskodó szeretetünket. Készíthetünk tésztát egyedül, de barátainkkal, szeretteinkkel is, nem is beszélve a gyerekekről, akik a lisztet, a nyúlós masszát és a varázslatot, ami a sütőben történik, mindig ámulva lesik.