Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Adalékanyagoktól mentes tejtermékek házi elkészítéséhez kínál recepteket ez a kötet, amelyből részletesen kiderül, hogy miként állíthatunk elő friss termelői tejből joghurtot, kefirt, túrót vagy sajtot, aludttejet, vajat, írót. Az első részben az alapismeretek kerülnek áttekintésre (tej mint élelmiszer, tejfajták, a tej összetevői, vásárlás, tárolás és feldolgozás, szakkifejezések), majd olyan élelmiszerek előállításának a műhelytitkaiba nyerhetünk bepillantást, mint az aludttej, joghurt, kefir, túró, sajt és hasonlók. Ezen felül jó pár olyan receptet is találunk a kötetben, amelyek ezeknek a felhasználásával készülnek, mint például a házi gyümölcsjoghurt, az almás-fahéjas shake, a krémsajt, a vadfűszeres túrókocka, a mézes-mazsolás túró, az olajban eltett friss sajt, a diós sajt, a színes virágos vaj, vagy az író áfonyával. A szöveget igényes, színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Schiefer, Eva;Lipp, Eva Maria (1962-)

Házi készítésű tejtermékek

Borító ár
2 995 Ft
Aktuális online ár
2 306 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Schiefer, Eva;Lipp, Eva Maria (1962-)
ISBN
9789632785530
Egyéb szerzőség
Visy Anna (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2019
Méret
24 cm
Kiadó
Cser K.
Cikkszám
3001040633

Darabszám
Teljes leírás
Adalékanyagoktól mentes tejtermékek házi elkészítéséhez kínál recepteket ez a kötet, amelyből részletesen kiderül, hogy miként állíthatunk elő friss termelői tejből joghurtot, kefirt, túrót vagy sajtot, aludttejet, vajat, írót. Az első részben az alapismeretek kerülnek áttekintésre (tej mint élelmiszer, tejfajták, a tej összetevői, vásárlás, tárolás és feldolgozás, szakkifejezések), majd olyan élelmiszerek előállításának a műhelytitkaiba nyerhetünk bepillantást, mint az aludttej, joghurt, kefir, túró, sajt és hasonlók. Ezen felül jó pár olyan receptet is találunk a kötetben, amelyek ezeknek a felhasználásával készülnek, mint például a házi gyümölcsjoghurt, az almás-fahéjas shake, a krémsajt, a vadfűszeres túrókocka, a mézes-mazsolás túró, az olajban eltett friss sajt, a diós sajt, a színes virágos vaj, vagy az író áfonyával. A szöveget igényes, színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"