Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
48%
Teljes leírás
A hazai horgászvilág ismert alakja, Andrejszky Zoltán első, nagy sikerű szakácskönyve után, most egy folytatással lép a halas ételek kedvelői elé. A második kötet is hasonlóan épül fel, mint az első: a szerző halfajtánként rendezte fejezetekbe a könyvbe felvett recepteket. A kiadvány célja, hogy a szélesebb közönséggel is megismertesse a hazai halfajtákban rejlő izgalmas lehetőségeket, a halra ne csak egy-egy ünnep kapcsán gondoljunk, hanem építsük be a mindennapi fogások közé. A gyönyörű színes fotókkal illusztrált ízléses könyvből először az amurt ismerhetjük meg, s olyan recepteket tálal a szerző, mint a krémsajtos amurfalatok, a tárkonyos amurgombócleves vagy az amurral töltött paprika paradicsomszószban.
Andrejszky Zoltán

Halimádók konyhája 2.

Korábbi ár
4 493 Ft
Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
3 115 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Andrejszky Zoltán
ISBN
9786156488008
Egyéb szerzőség
Szendeff Lőrinc (fotó);Kaszás Gergely (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
154, [4] o.
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001075648

Darabszám
Teljes leírás
A hazai horgászvilág ismert alakja, Andrejszky Zoltán első, nagy sikerű szakácskönyve után, most egy folytatással lép a halas ételek kedvelői elé. A második kötet is hasonlóan épül fel, mint az első: a szerző halfajtánként rendezte fejezetekbe a könyvbe felvett recepteket. A kiadvány célja, hogy a szélesebb közönséggel is megismertesse a hazai halfajtákban rejlő izgalmas lehetőségeket, a halra ne csak egy-egy ünnep kapcsán gondoljunk, hanem építsük be a mindennapi fogások közé. A gyönyörű színes fotókkal illusztrált ízléses könyvből először az amurt ismerhetjük meg, s olyan recepteket tálal a szerző, mint a krémsajtos amurfalatok, a tárkonyos amurgombócleves vagy az amurral töltött paprika paradicsomszószban.