Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Hal, mindenestül

    16 999 Ft
    19 999 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Annak ellenére, hogy a magyar halfogyasztás jelentős része az édesvízi halakból áll össze, a tengeri halak is egyre nagyobb százalékban vannak jelen étkezésünkben. Bár még mindig nem eszünk annyi halat, mint amennyit a fejlett országokban. Ennek egyik oka talán az, hogy kevesen ismerik a halak elkészítésének fortélyait. A jelen szakácskönyv bár alapvetően a tengeri halakra helyezi a hangsúlyt, mégis hasznos lehet otthoni kis könyvtárunkban. A szerző egyike Ausztrália legelismertebb séfjeinek, aki a halak elkészítése során nemcsak arra törekszik, hogy a lehető legfinomabb fogásokat tálalja, hanem arra is, hogy a halak eddig kidobott részeit is kreatív módon felhasználja.
    Termék részletes adatai
    Szerző Niland, Josh
    Vonalkód 9789635823468
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Palmer, Robert (fotó);Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
    Megjelenés éve 2022
    Kiadó Alexandra
    Alcím szakácskönyv a halkészítés forradalma
    Cikkszám 3001074126
    Méret 253 o.