Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Annak ellenére, hogy a magyar halfogyasztás jelentős része az édesvízi halakból áll össze, a tengeri halak is egyre nagyobb százalékban vannak jelen étkezésünkben. Bár még mindig nem eszünk annyi halat, mint amennyit a fejlett országokban. Ennek egyik oka talán az, hogy kevesen ismerik a halak elkészítésének fortélyait. A jelen szakácskönyv bár alapvetően a tengeri halakra helyezi a hangsúlyt, mégis hasznos lehet otthoni kis könyvtárunkban. A szerző egyike Ausztrália legelismertebb séfjeinek, aki a halak elkészítése során nemcsak arra törekszik, hogy a lehető legfinomabb fogásokat tálalja, hanem arra is, hogy a halak eddig kidobott részeit is kreatív módon felhasználja.
Niland, Josh

Hal, mindenestül

Borító ár
19 999 Ft
Aktuális online ár
14 999 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Niland, Josh
ISBN
9789635823468
Egyéb szerzőség
Palmer, Robert (fotó);Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
253 p. : ill., színes ; 29 cm
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001074126
Alcím
szakácskönyv a halkészítés forradalma

Darabszám
Teljes leírás
Annak ellenére, hogy a magyar halfogyasztás jelentős része az édesvízi halakból áll össze, a tengeri halak is egyre nagyobb százalékban vannak jelen étkezésünkben. Bár még mindig nem eszünk annyi halat, mint amennyit a fejlett országokban. Ennek egyik oka talán az, hogy kevesen ismerik a halak elkészítésének fortélyait. A jelen szakácskönyv bár alapvetően a tengeri halakra helyezi a hangsúlyt, mégis hasznos lehet otthoni kis könyvtárunkban. A szerző egyike Ausztrália legelismertebb séfjeinek, aki a halak elkészítése során nemcsak arra törekszik, hogy a lehető legfinomabb fogásokat tálalja, hanem arra is, hogy a halak eddig kidobott részeit is kreatív módon felhasználja.