Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Molly Thompson százöt olyan receptet tesz közzé ebben a szakácskönyvben, amelyek nemcsak tej- és gluténmentesek, de gyulladáscsökkentő hatással is bírnak, így javítva nemcsak egyes betegségek (például autoimmun betegségek, hormonális és emésztőrendszeri problémák) kísérőtüneteit, de alkalmasint az általános közérzetet is. Az első részben a szerző bemutatja gyulladáscsökkentő diétáját, amely tiltja a glutén, a tejtermékek, a cukor, az alkohol és a növényi olajok fogyasztását, de preferálja a teljes kiőrlésű gluténmentes gabonákat, a zöldségeket és gyümölcsöket, az ómega-3 zsírsavat, a hüvelyeseket, a fermentált élelmiszereket, illetve a fűszernövényeket. Ezek felhasználásával készülnek az ételek, amelyeknek a receptjeit a folytatásban közzé teszi. Reggelik; Mártogatósok, kencék és harapnivalók; Tészta, rizs, gabonák; Szárnyas- és sertéshús; Marhahús; Tenger gyümölcsei; Húsmentes ételek és köretek; Italok; Desszertek - ezek közül válogathatunk a kiadvány végén helyet kapott mutató útmutatásával. A szöveget igényes színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Thompson, Molly

Gyulladáscsökkentő diéta egyszerűen

Borító ár
5 490 Ft
Aktuális online ár
4 227 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Thompson, Molly
ISBN
9789635447022
Egyéb szerzőség
Kereki Noémi (1991-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2022
Méret
176 o.
Kiadó
Kossuth
Cikkszám
3001071048
Alcím
ízletes gyógyító receptek az élethosszig tartó egészségért

Darabszám
Teljes leírás
Molly Thompson százöt olyan receptet tesz közzé ebben a szakácskönyvben, amelyek nemcsak tej- és gluténmentesek, de gyulladáscsökkentő hatással is bírnak, így javítva nemcsak egyes betegségek (például autoimmun betegségek, hormonális és emésztőrendszeri problémák) kísérőtüneteit, de alkalmasint az általános közérzetet is. Az első részben a szerző bemutatja gyulladáscsökkentő diétáját, amely tiltja a glutén, a tejtermékek, a cukor, az alkohol és a növényi olajok fogyasztását, de preferálja a teljes kiőrlésű gluténmentes gabonákat, a zöldségeket és gyümölcsöket, az ómega-3 zsírsavat, a hüvelyeseket, a fermentált élelmiszereket, illetve a fűszernövényeket. Ezek felhasználásával készülnek az ételek, amelyeknek a receptjeit a folytatásban közzé teszi. Reggelik; Mártogatósok, kencék és harapnivalók; Tészta, rizs, gabonák; Szárnyas- és sertéshús; Marhahús; Tenger gyümölcsei; Húsmentes ételek és köretek; Italok; Desszertek - ezek közül válogathatunk a kiadvány végén helyet kapott mutató útmutatásával. A szöveget igényes színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"