Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Noha első hallásra némileg meghökkentően hangzik, ahogy az ember belelapoz Farkasinszki Ildikó receptgyűjteményébe, nem csupán finomabbnál finomabb édességekkel találja szembe magát, de a sütés folyamatáról egészen mást fog ezt követően gondolni. A jogászból, humánvezetőből, majd coachból cukrásszá avanzsált szerző ugyanis a grillsütőben elkészíthető piték, kenyerek és más édes és sós finomság ismeretlen világába vezeti be olvasóit. A szerző reméli, hogy hiánypótló könyve új távlatokat nyit az olvasók előtt a grillsütésben rejlő lehetőségek megismerését tekintve. A receptek csak a kezdet, ha már magabiztosan használjuk a grillsütőt, kiismertük saját működését, bátran kísérletezhetünk mi magunk is az újabb ízekkel, formákkal, textúrákkal. De addig is Farkasincszki Ildikó gyűjteményéből bátran elkészíthetünk egy almában sült sajttortát karamellszósszal és pekánmorzsával, grillezett őszibarackot levendulás mézzel és ricottahabbal vagy egy füstölt brwonie-t barna vajjal és pekándióval. A kötet nyitó fejezetéből a hasznos tudnivalókat, a grillezezés elsődleges eszközeit, valamint módszereit ismerhetjük meg. Majd a gyönyörű, színes fotókkal illusztrált receptek következnek.

Farkasinszki Ildikó

Grilldesszertek

Borító ár
7 990 Ft
Kötött ár
7 191 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Farkasinszki Ildikó
ISBN
9786156488497
Egyéb szerzőség
Fördős Péter (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
189, [2] o.
Kiadás pontos dátuma
2025.07.10
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001093892
Alcím
[édes és sós sütemények a parázson]

Darabszám
Teljes leírás
Noha első hallásra némileg meghökkentően hangzik, ahogy az ember belelapoz Farkasinszki Ildikó receptgyűjteményébe, nem csupán finomabbnál finomabb édességekkel találja szembe magát, de a sütés folyamatáról egészen mást fog ezt követően gondolni. A jogászból, humánvezetőből, majd coachból cukrásszá avanzsált szerző ugyanis a grillsütőben elkészíthető piték, kenyerek és más édes és sós finomság ismeretlen világába vezeti be olvasóit. A szerző reméli, hogy hiánypótló könyve új távlatokat nyit az olvasók előtt a grillsütésben rejlő lehetőségek megismerését tekintve. A receptek csak a kezdet, ha már magabiztosan használjuk a grillsütőt, kiismertük saját működését, bátran kísérletezhetünk mi magunk is az újabb ízekkel, formákkal, textúrákkal. De addig is Farkasincszki Ildikó gyűjteményéből bátran elkészíthetünk egy almában sült sajttortát karamellszósszal és pekánmorzsával, grillezett őszibarackot levendulás mézzel és ricottahabbal vagy egy füstölt brwonie-t barna vajjal és pekándióval. A kötet nyitó fejezetéből a hasznos tudnivalókat, a grillezezés elsődleges eszközeit, valamint módszereit ismerhetjük meg. Majd a gyönyörű, színes fotókkal illusztrált receptek következnek.