Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A Ferrandi fogalomnak számít a csúcsgasztronómiában: az elit francia szakácsiskola rendre a szakma krémjét képzi, akik a legmodernebb technikák alkalmazásával képviselik a Ferrandi-minőséget. A kötet ehhez igyekszik méltó lenni úgy külcsín mint belbecs tekintetében: a nagyméretű, majd' kereken hétszáz oldalas kiadványban a Ferrandi-módszer alkalmazásával készült fogások részletes előállítási útmutatói kaptak helyet. Az első részben a Ferrandi Paris gasztronómiai iskola mutatkozik be. Ezt követik a csupa minőségi alapanyagból, szinte steril körülmények között, különleges készítési eljárásokkal előállított, ínyenc fogások receptjei: Alaplevek, pecsenyelevek, mázak és mártások; Tojások; Halak, rákok, kagylók és puhatestűek; Húsok, szárnyasok és vadak; Zöldségek; Gyümölcsök. Az igényes színes fényképek folyamatábrákat képeznek, így szemléltek egy-egy étel készítésének fázisait. A kiadványt - amely elsősorban profiknak, illetve az "ötcsillagos" gasztronómia iránt érdeklődőknek ajánlható - receptmutató, és a séfek receptjei zárják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Tanguy, Michel

Ferrandi: A konyhaművészet nagykönyve - A francia csúcsgasztronómia iskolája

Borító ár
24 999 Ft
Aktuális online ár
18 749 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Tanguy, Michel
ISBN
9789634478928
Egyéb szerzőség
Fénot, Éric (fotó);Hanthy Kinga (1957-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
695 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001056919
Alcím
Ferrandi, a francia csúcsgasztronómia iskolája, Paris [minden, amit a konyhafőnöknek tudnia kell]

Darabszám
Teljes leírás
A Ferrandi fogalomnak számít a csúcsgasztronómiában: az elit francia szakácsiskola rendre a szakma krémjét képzi, akik a legmodernebb technikák alkalmazásával képviselik a Ferrandi-minőséget. A kötet ehhez igyekszik méltó lenni úgy külcsín mint belbecs tekintetében: a nagyméretű, majd' kereken hétszáz oldalas kiadványban a Ferrandi-módszer alkalmazásával készült fogások részletes előállítási útmutatói kaptak helyet. Az első részben a Ferrandi Paris gasztronómiai iskola mutatkozik be. Ezt követik a csupa minőségi alapanyagból, szinte steril körülmények között, különleges készítési eljárásokkal előállított, ínyenc fogások receptjei: Alaplevek, pecsenyelevek, mázak és mártások; Tojások; Halak, rákok, kagylók és puhatestűek; Húsok, szárnyasok és vadak; Zöldségek; Gyümölcsök. Az igényes színes fényképek folyamatábrákat képeznek, így szemléltek egy-egy étel készítésének fázisait. A kiadványt - amely elsősorban profiknak, illetve az "ötcsillagos" gasztronómia iránt érdeklődőknek ajánlható - receptmutató, és a séfek receptjei zárják. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"