Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Király Ágnes korábbi könyveivel már megismertette az egészséges ínyencségekre fogékony olvasókat a fermentálás alapjaival (Fermentált konyha: több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig [Horváth Judittal], 202221063; Egyszerűen fermentálj: tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez, 202411058). A fermentálás nem más, mint erjesztés. Aki evett már savanyúkáposztát vagy kovászos uborkát, tudja, mire számíthat, legfeljebb kevésbé volt tisztában azzal, hogy ugyanarról az eljárásról beszélünk. Az ismert két zöldség fermentálása azonban csak a kezdet. Számtalan zöldség és magvak sokasága várja, hogy ízletes fermentumok, növényi tejhelyettesítők, frissítő, probiotikus italok készüljenek belőlük.
Király Ágnes

Fermentárium

Borító ár
5 900 Ft
Aktuális online ár
5 310 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Király Ágnes
ISBN
9789635656240
Egyéb szerzőség
Bezerédi Zsófia (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
167, [9] o.
Kiadás pontos dátuma
2024.10.01
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001089872
Alcím
erjesztési napló

Darabszám
Teljes leírás
Király Ágnes korábbi könyveivel már megismertette az egészséges ínyencségekre fogékony olvasókat a fermentálás alapjaival (Fermentált konyha: több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig [Horváth Judittal], 202221063; Egyszerűen fermentálj: tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez, 202411058). A fermentálás nem más, mint erjesztés. Aki evett már savanyúkáposztát vagy kovászos uborkát, tudja, mire számíthat, legfeljebb kevésbé volt tisztában azzal, hogy ugyanarról az eljárásról beszélünk. Az ismert két zöldség fermentálása azonban csak a kezdet. Számtalan zöldség és magvak sokasága várja, hogy ízletes fermentumok, növényi tejhelyettesítők, frissítő, probiotikus italok készüljenek belőlük.