Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
A fermentálás egyike a legősibb ételkészítési eljárásoknak, amely során a hasznos mikroorganizmusok könnyebben emészthetővé, illetve tartósabbá teszik ételeinket. A jelen szakácskönyv két szerzője, Horváth Judit és Király Ágnes a fermentálás és a fermentált ételekre épülő izgalmas fogások világába vezeti be olvasóit. A könyv olyan alaprecepteket mutat be, amelyek spontán erjesztéssel is könnyen elkészíthetők, vagyis nem szükséges különleges oltóanyagot hozzáadnunk.
Horváth Judit

Fermentált Konyha

Borító ár
7 500 Ft
Aktuális online ár
5 925 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Horváth Judit
ISBN
9789635652815
Egyéb szerzőség
Kaunitz Tamás (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
351 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001074014
Alcím
több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Darabszám
Teljes leírás
A fermentálás egyike a legősibb ételkészítési eljárásoknak, amely során a hasznos mikroorganizmusok könnyebben emészthetővé, illetve tartósabbá teszik ételeinket. A jelen szakácskönyv két szerzője, Horváth Judit és Király Ágnes a fermentálás és a fermentált ételekre épülő izgalmas fogások világába vezeti be olvasóit. A könyv olyan alaprecepteket mutat be, amelyek spontán erjesztéssel is könnyen elkészíthetők, vagyis nem szükséges különleges oltóanyagot hozzáadnunk.