Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    11%

    Fermentált Konyha

    6 675 Ft
    7 500 Ft
    - +
    Teljes leírás
    A fermentálás egyike a legősibb ételkészítési eljárásoknak, amely során a hasznos mikroorganizmusok könnyebben emészthetővé, illetve tartósabbá teszik ételeinket. A jelen szakácskönyv két szerzője, Horváth Judit és Király Ágnes a fermentálás és a fermentált ételekre épülő izgalmas fogások világába vezeti be olvasóit. A könyv olyan alaprecepteket mutat be, amelyek spontán erjesztéssel is könnyen elkészíthetők, vagyis nem szükséges különleges oltóanyagot hozzáadnunk.
    Termék részletes adatai
    Szerző Horváth Judit
    Vonalkód 9789635652815
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Kaunitz Tamás (fotó)
    Megjelenés éve 2022
    Kiadó HVG Kv.
    Alcím több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
    Cikkszám 3001074014
    Méret 351 o.