Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
A fermentálás egyike a legősibb ételkészítési eljárásoknak, amely során a hasznos mikroorganizmusok könnyebben emészthetővé, illetve tartósabbá teszik ételeinket. A jelen szakácskönyv két szerzője, Horváth Judit és Király Ágnes a fermentálás és a fermentált ételekre épülő izgalmas fogások világába vezeti be olvasóit. A könyv olyan alaprecepteket mutat be, amelyek spontán erjesztéssel is könnyen elkészíthetők, vagyis nem szükséges különleges oltóanyagot hozzáadnunk.
Horváth Judit

Fermentált Konyha

Borító ár
7 500 Ft
Aktuális online ár
5 925 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Horváth Judit
ISBN
9789635652815
Egyéb szerzőség
Kaunitz Tamás (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
351 p. : ill., színes ; 26 cm
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001074014
Alcím
több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Darabszám
Teljes leírás
A fermentálás egyike a legősibb ételkészítési eljárásoknak, amely során a hasznos mikroorganizmusok könnyebben emészthetővé, illetve tartósabbá teszik ételeinket. A jelen szakácskönyv két szerzője, Horváth Judit és Király Ágnes a fermentálás és a fermentált ételekre épülő izgalmas fogások világába vezeti be olvasóit. A könyv olyan alaprecepteket mutat be, amelyek spontán erjesztéssel is könnyen elkészíthetők, vagyis nem szükséges különleges oltóanyagot hozzáadnunk.