Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
A szerző szakácskönyve egy teljesen új világot nyithat meg olvasói előtt: a fermentálás manapság reneszánszát éli, mivel a nagyáruházakból és gyorséttermekből kiábrándult emberek a természetesebb ízek és ételek felé fordultak. Ebben a kategóriában a fermentált, erjesztett ételek, magyarul savanyúságok viszik a pálmát, mivel amellett, hogy nagyon finomak, hihetetlenül sok egészséges összetevő van bennük: jótékony baktériumok, vitaminok és nyomelemek.

Davis, Holly

Fermentálás

Borító ár
9 900 Ft
Aktuális online ár
7 821 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Davis, Holly
ISBN
9789633049358
Egyéb szerzőség
Dearnley, Ben (fotó);Búsné Pap Judit (ford.);Szkladányi András (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2025
Egyéb információk
271 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.09.01
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001055657
Alcím
[erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel]

Darabszám
Teljes leírás
A szerző szakácskönyve egy teljesen új világot nyithat meg olvasói előtt: a fermentálás manapság reneszánszát éli, mivel a nagyáruházakból és gyorséttermekből kiábrándult emberek a természetesebb ízek és ételek felé fordultak. Ebben a kategóriában a fermentált, erjesztett ételek, magyarul savanyúságok viszik a pálmát, mivel amellett, hogy nagyon finomak, hihetetlenül sok egészséges összetevő van bennük: jótékony baktériumok, vitaminok és nyomelemek.