Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát. A kiadvány fő témakörei: Technológiai alapismeretek; Salátaöntetek, saláták; Köretek; Mártások, szószok, öntetek; Levesek; Marhahúsból készíthető ételek; Borjúhúsból készíthető ételek; Sertéshúsból készíthető ételek; Háziszárnyasokból készíthető ételek; Bárány- és ürühúsból készíthető ételek; Vadakból készíthető ételek; Halak és hideg vérű állatok; Meleg előételek, ízelítők; Hideg előételek; Éttermi tészták; Meleg-hideg édességek, tányérdesszertek; Speciális táplálkozási szempontok az ételkészítésben

Pető Gyula

Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

Raktári szám: MK-5813
Borító ár
10 490 Ft
Aktuális online ár
7 868 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Pető Gyula
ISBN
9789631665215
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2018
Kiadó
Műszaki Kvk.
Cikkszám
3001094428

Darabszám
Teljes leírás
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát. A kiadvány fő témakörei: Technológiai alapismeretek; Salátaöntetek, saláták; Köretek; Mártások, szószok, öntetek; Levesek; Marhahúsból készíthető ételek; Borjúhúsból készíthető ételek; Sertéshúsból készíthető ételek; Háziszárnyasokból készíthető ételek; Bárány- és ürühúsból készíthető ételek; Vadakból készíthető ételek; Halak és hideg vérű állatok; Meleg előételek, ízelítők; Hideg előételek; Éttermi tészták; Meleg-hideg édességek, tányérdesszertek; Speciális táplálkozási szempontok az ételkészítésben