Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
A puffadás annyira hétköznapi tünet, hogy sokan nem is gondolnak rá valódi problémaként. Pedig ez a panasz az emésztőrendszer problémáját jelzi, s mint ilyen, érdemes kezelni, méghozzá - mint a szerző rámutat - minden egyes érintett esetében egyedi úton-módon. Tamara Duker Feuman ahhoz ad útmutatást a könyvében, hogy tüneteink számba vételével és értelmezésével mi is össze tudjuk állítani az éppen hozzán passzoló puffadásgátló étrendet. Az első részben (Bevezetés) kapott helyet a puffadás jellemző változatainak leírása, és a helyes "házi" diagnózis felállításához szükséges kérdőív. A folytatásban a szerző részletesen leírja két nagy puffadástípus, a gyomorból származó, a has felső részén jelentkező, illetve a belekből származó, inkább a has alsó részén tapasztható puffadás jellemzőit, ok-okozati összefüggéseit, különféle kezelési módjait. Az utolsó fejezetből az derül ki, hogy megfelelő - rostban, gyümölcsök, zöldségekben, gabonában, fehérjében gazdag ún. FODMAP - étrenddel hogyan enyhíthetjük, sőt szüntethetjük meg a kellemetlen puffadásos tüneteket. A kiadvány végén találjuk a forrásokat, a receptmutatót és a vonatkozó táblázatokat is. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Freuman, Tamara Duker

Elég volt a puffadásból!

Raktári szám: 803944
Borító ár
7 699 Ft
Kötött ár
6 929 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Freuman, Tamara Duker
ISBN
9789635828739
Egyéb szerzőség
Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Méret
359 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.04.24
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001092267

Darabszám
Teljes leírás
A puffadás annyira hétköznapi tünet, hogy sokan nem is gondolnak rá valódi problémaként. Pedig ez a panasz az emésztőrendszer problémáját jelzi, s mint ilyen, érdemes kezelni, méghozzá - mint a szerző rámutat - minden egyes érintett esetében egyedi úton-módon. Tamara Duker Feuman ahhoz ad útmutatást a könyvében, hogy tüneteink számba vételével és értelmezésével mi is össze tudjuk állítani az éppen hozzán passzoló puffadásgátló étrendet. Az első részben (Bevezetés) kapott helyet a puffadás jellemző változatainak leírása, és a helyes "házi" diagnózis felállításához szükséges kérdőív. A folytatásban a szerző részletesen leírja két nagy puffadástípus, a gyomorból származó, a has felső részén jelentkező, illetve a belekből származó, inkább a has alsó részén tapasztható puffadás jellemzőit, ok-okozati összefüggéseit, különféle kezelési módjait. Az utolsó fejezetből az derül ki, hogy megfelelő - rostban, gyümölcsök, zöldségekben, gabonában, fehérjében gazdag ún. FODMAP - étrenddel hogyan enyhíthetjük, sőt szüntethetjük meg a kellemetlen puffadásos tüneteket. A kiadvány végén találjuk a forrásokat, a receptmutatót és a vonatkozó táblázatokat is. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"