Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Ezzel a kötettel veszi kezdetét a Gingko kiadó most induló ismeretterjesztő sorozata, az Ehető vadon, amely - ahogy a címéből is kiderül - a természetből szabadon begyűjthető, kellő körültekintéssel fogyasztható fajokat tervezi bemutatni. Ebben az első részben a Magyarországon honos, vadon termő, ehető gombafajok ismertetői kaptak helyet, kitérve ezek szakszerű beazonosítására, begyűjtésére, feldolgozására is, nem utolsósorban kiegészítve számos izgalmas konyhatechnológiai fogással - a szerző bevezetőjében hívja fel a figyelmet arra, hogy műve nem receptgyűjtemény vagy szakácskönyv, és nem is gombahatározó, inkább széles tudásanyagot átfogó, átadó, gyakorlatias szemléletű gombaismereti szakkönyv.

Almási Petra

Ehető gombák Magyarországon

Borító ár
9 290 Ft
Kötött ár
8 361 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Almási Petra
ISBN
9786156326508
Egyéb szerzőség
Goják Anna (ill.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
379, [3] o.
Kiadás pontos dátuma
2025.09.29
Kiadó
Gingko K.
Cikkszám
3001096980
Alcím
vadon termő gombák gyűjtése, feldolgozása és 200 faj étkezési útmutatója
Sorozatcím
Ehető vadon sorozat ; 1.

Darabszám
Teljes leírás
Ezzel a kötettel veszi kezdetét a Gingko kiadó most induló ismeretterjesztő sorozata, az Ehető vadon, amely - ahogy a címéből is kiderül - a természetből szabadon begyűjthető, kellő körültekintéssel fogyasztható fajokat tervezi bemutatni. Ebben az első részben a Magyarországon honos, vadon termő, ehető gombafajok ismertetői kaptak helyet, kitérve ezek szakszerű beazonosítására, begyűjtésére, feldolgozására is, nem utolsósorban kiegészítve számos izgalmas konyhatechnológiai fogással - a szerző bevezetőjében hívja fel a figyelmet arra, hogy műve nem receptgyűjtemény vagy szakácskönyv, és nem is gombahatározó, inkább széles tudásanyagot átfogó, átadó, gyakorlatias szemléletű gombaismereti szakkönyv.