Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
21%
Teljes leírás
A boltokban kapható feldolgozott élelmiszerek fogyasztása helyett egyre többen látják be, hogy mind az egészségünk, mind a pénztárcánk szempontjából „kifizetődő” otthon elkészíteni a kívánt ételeket, s ha ehhez még az elkészítéssel együtt járó szórakozást és a kísérletezés izgalmait is hozzáadjuk, a fermentálásnál nem találunk alkalmasabb eljárást arra, hogy ételeinket tartósítsuk. Az erjesztés során ugyanis olyan mikroorganizmusok kerülnek kölcsönhatásba a zöldségekkel, gyümölcsökkel, a magvakkal vagy gabonafélékkel, melyek azok emésztését nagyban megkönnyítik, emésztő szervrendszerünk, s így egész testünk egyensúlyi állapotának elérését nagyban segítik.
Király Ágnes

Egyszerűen fermentálj

Borító ár
8 500 Ft
Aktuális online ár
6 715 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Király Ágnes
ISBN
9789635651610
Egyéb szerzőség
Kaunitz Tamás (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
431 o.
Kiadó
HVG Kv.
Cikkszám
3001068374
Alcím
tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

Darabszám
Teljes leírás
A boltokban kapható feldolgozott élelmiszerek fogyasztása helyett egyre többen látják be, hogy mind az egészségünk, mind a pénztárcánk szempontjából „kifizetődő” otthon elkészíteni a kívánt ételeket, s ha ehhez még az elkészítéssel együtt járó szórakozást és a kísérletezés izgalmait is hozzáadjuk, a fermentálásnál nem találunk alkalmasabb eljárást arra, hogy ételeinket tartósítsuk. Az erjesztés során ugyanis olyan mikroorganizmusok kerülnek kölcsönhatásba a zöldségekkel, gyümölcsökkel, a magvakkal vagy gabonafélékkel, melyek azok emésztését nagyban megkönnyítik, emésztő szervrendszerünk, s így egész testünk egyensúlyi állapotának elérését nagyban segítik.