Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Christine Bailey a nyers ételek egészségre gyakorolt hatása (201305058), illetve a karcsúsító és méregtelenítő smoothiek (201518026) után ez alkalommal könnyű és finom recepteket ad át olvasóinak, melyeket alkalmazva öt hét alatt mindenki sokat javíthat a testi és mentális egészséget meghatározó mikrobiomon. A szerző egyedülálló módon ötvözi a táplálkozással kapcsolatos tudományos eredmények legfrissebb belátásait a bélkímélő és -tápláló receptekkel. Ismeretterjesztő és gyakorlati tanácsokat is magában foglaló könyve nem utolsó sorban finom ételek tárházaként lép elő, mivel az egészséges ételek még lehetnek finomak, sőt laktatóak is. A bevezetőben olyan fogalmak és jelenségek kerülnek elő, mint az irritábilis bél szindróma, a bél-agy tengely, a glutén okozta problémák megértése és kezelése, a FODMAP fogalma (szénhidrátok bizonyos csoportja: fermentális oligoszahacharidok, diszacharidok, mono- és poliszacharidok). De más, fontos elméleti és gyakorlati kérdést is tisztáz, melyek megértéséhez hasznos táblázatokat mellékel, majd az öthetes étrendet magában foglaló táblázatos összegzés következik. A szerző mindenre figyelt, az összes ételérzékenység, egyéni igények stb. mind helyet kapott a páratlanul gazdag étrend összeállítása során.

Bailey, Christine

Egészséges mikrobiom 5 hét alatt - Könnyű és finom receptekkel

Borító ár
7 990 Ft
Kötött ár
7 191 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Bailey, Christine
ISBN
9789631371161
Egyéb szerzőség
Szepes András (1973-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
191 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.09.20
Kiadó
Corvina
Cikkszám
3001095669
Alcím
könnyű és finom receptekkel

Darabszám
Teljes leírás
Christine Bailey a nyers ételek egészségre gyakorolt hatása (201305058), illetve a karcsúsító és méregtelenítő smoothiek (201518026) után ez alkalommal könnyű és finom recepteket ad át olvasóinak, melyeket alkalmazva öt hét alatt mindenki sokat javíthat a testi és mentális egészséget meghatározó mikrobiomon. A szerző egyedülálló módon ötvözi a táplálkozással kapcsolatos tudományos eredmények legfrissebb belátásait a bélkímélő és -tápláló receptekkel. Ismeretterjesztő és gyakorlati tanácsokat is magában foglaló könyve nem utolsó sorban finom ételek tárházaként lép elő, mivel az egészséges ételek még lehetnek finomak, sőt laktatóak is. A bevezetőben olyan fogalmak és jelenségek kerülnek elő, mint az irritábilis bél szindróma, a bél-agy tengely, a glutén okozta problémák megértése és kezelése, a FODMAP fogalma (szénhidrátok bizonyos csoportja: fermentális oligoszahacharidok, diszacharidok, mono- és poliszacharidok). De más, fontos elméleti és gyakorlati kérdést is tisztáz, melyek megértéséhez hasznos táblázatokat mellékel, majd az öthetes étrendet magában foglaló táblázatos összegzés következik. A szerző mindenre figyelt, az összes ételérzékenység, egyéni igények stb. mind helyet kapott a páratlanul gazdag étrend összeállítása során.