Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Akik rendszeresen hallgatnak rádiót, azoknak valószínűleg nem kell bemutatni sem Sebestyén Balázs műsorvezetőt, sem Tóth Gábort - alias Bio Gabit - akivel heti rendszerességgel beszélgettek a tudatos, egészséges táplálkozásról az éter hullámain. Ezeknek alapján készült el a jelen kötet, egy riportkönyv, amelyben eszmecseréik legjava, a legtöbbeket érdeklő témák, leghasznosabb információk, megannyi fontos étkezési és életmódra vonatkozó tipp kerül ismét terítékre, ezúttal számos gyakorlati ötlettel, recepttel kiegészítve. Sok-sok egyéb mellett olyan témákat érintenek Balázsék, mint a termék és az ember jogai közötti ellentmondás, a gasztropszichológia, a (címben is szereplő) E-számok, a géntechnológia, a tejcukorérzékenység, a cski és a fagylalt valódi összetétele, a vaj vagy margarin dilemma, a kókuszzsír használata, az asztma, pollenallergia és az étrend összefüggései, a kávézás - szokás vagy függőség, az immunerősítés, vagy az otthoni víztisztítás. A kiadvány receptválogatással zárul. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Tóth Gábor (1974-)

E-mentes övezet, avagy mit reggeliztél ma?

Borító ár
2 890 Ft
Aktuális online ár
2 225 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Tóth Gábor (1974-)
ISBN
9789638686183
Egyéb szerzőség
Sebestyén Balázs (1977-) (riporter)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2016
Méret
20 cm
Kiadó
Pilis-Vet Életmód Kvk.
Cikkszám
3001024039
Alcím
mindennapi étrendi dilemmáink és a gasztropszichológia

Darabszám
Teljes leírás
Akik rendszeresen hallgatnak rádiót, azoknak valószínűleg nem kell bemutatni sem Sebestyén Balázs műsorvezetőt, sem Tóth Gábort - alias Bio Gabit - akivel heti rendszerességgel beszélgettek a tudatos, egészséges táplálkozásról az éter hullámain. Ezeknek alapján készült el a jelen kötet, egy riportkönyv, amelyben eszmecseréik legjava, a legtöbbeket érdeklő témák, leghasznosabb információk, megannyi fontos étkezési és életmódra vonatkozó tipp kerül ismét terítékre, ezúttal számos gyakorlati ötlettel, recepttel kiegészítve. Sok-sok egyéb mellett olyan témákat érintenek Balázsék, mint a termék és az ember jogai közötti ellentmondás, a gasztropszichológia, a (címben is szereplő) E-számok, a géntechnológia, a tejcukorérzékenység, a cski és a fagylalt valódi összetétele, a vaj vagy margarin dilemma, a kókuszzsír használata, az asztma, pollenallergia és az étrend összefüggései, a kávézás - szokás vagy függőség, az immunerősítés, vagy az otthoni víztisztítás. A kiadvány receptválogatással zárul. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"