Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    15%

    Csokoládé

    14 449 Ft
    16 999 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Igazi csokoládé-bibliát tarthat a kezében az olvasó, aki fellapozza ezt a nagyméretű, rengeteg impozáns színes fényképpel illusztrált szakácskönyv-albumot, amely átadja a francia cukrászművészet - pontosabban a világhírű Ferrandi Paris mesterszakács és -cukrászképző iskola - csokoládéra vonatkozó ismeretanyagának a legjavát: összesen negyven cukrászati technológiát és több mint hetven "mennyei" receptet. A munkához szükséges konyhai eszközök és az alapvető tudnivalók áttekintése után ismerkedhetünk meg a különféle technikákkal: ezeket a kötetben lépésről lépésre tanulmányozhatjuk, tűpontos instrukciókkal és szemléltető fotókkal kísérve.
    Termék részletes adatai
    Vonalkód 9789635821709
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Nurra, Rina (fotó);Józsa-Tóth Annamária (ford.);Ferrandi Paris (közread.)
    Megjelenés éve 2021
    Kiadó Alexandra
    Alcím receptek és technikák a szakma mestereitől
    Cikkszám 3001068508
    Méret 302 o. : ill., színes ; 29 cm