Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Igazi csokoládé-bibliát tarthat a kezében az olvasó, aki fellapozza ezt a nagyméretű, rengeteg impozáns színes fényképpel illusztrált szakácskönyv-albumot, amely átadja a francia cukrászművészet - pontosabban a világhírű Ferrandi Paris mesterszakács és -cukrászképző iskola - csokoládéra vonatkozó ismeretanyagának a legjavát: összesen negyven cukrászati technológiát és több mint hetven "mennyei" receptet. A munkához szükséges konyhai eszközök és az alapvető tudnivalók áttekintése után ismerkedhetünk meg a különféle technikákkal: ezeket a kötetben lépésről lépésre tanulmányozhatjuk, tűpontos instrukciókkal és szemléltető fotókkal kísérve.

Csokoládé

Borító ár
16 999 Ft
Aktuális online ár
12 749 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789635821709
Egyéb szerzőség
Nurra, Rina (fotó);Józsa-Tóth Annamária (ford.);Ferrandi Paris (közread.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
302 p. : ill., színes ; 29 cm
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001068508
Alcím
receptek és technikák a szakma mestereitől

Darabszám
Teljes leírás
Igazi csokoládé-bibliát tarthat a kezében az olvasó, aki fellapozza ezt a nagyméretű, rengeteg impozáns színes fényképpel illusztrált szakácskönyv-albumot, amely átadja a francia cukrászművészet - pontosabban a világhírű Ferrandi Paris mesterszakács és -cukrászképző iskola - csokoládéra vonatkozó ismeretanyagának a legjavát: összesen negyven cukrászati technológiát és több mint hetven "mennyei" receptet. A munkához szükséges konyhai eszközök és az alapvető tudnivalók áttekintése után ismerkedhetünk meg a különféle technikákkal: ezeket a kötetben lépésről lépésre tanulmányozhatjuk, tűpontos instrukciókkal és szemléltető fotókkal kísérve.