Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Rubin Eszter író és gasztronómus új kötete, amely a speciális táplálkozással foglalkozó szakácskönyveinek sorában a hatodik, kifejezetten és kizárólag a desszertekre koncentrál. Cukor-, tej- és gluténmentes, buja desszertekkel: édességekkel, süteményekkel, tortákkal, szeletekkel, pitékkel, falatokkal, kekszekkel, krémekkel, tekercsekkel, palacsintákkal és egyebekkel teli könyvet tart tehát kezében a kedves Olvasó. A receptúrák kialakításánál a legkevésbé sem a helyettesítésen van a fő hangsúly, hanem a minőségi alapanyagok felhasználásával készült, teljes értékű, igazán csábító, csodás, isteni finom, valódi desszerteken. Külön fejezetben találhatók a nyersvegán receptek, amelyek mindezek mellett még tojásmentesek is, és igazán egyszerűen elkészíthetők. A könyv hasznos segítség azoknak, akik diabétesszel, inzulinrezisztenciával vagy összetett táplálékallergiával/-intoleranciával élnek, a pajzsmirigybetegséggel, felszívódási zavarokkal vagy emésztési problémákkal küzdőknek, valamint mindazoknak, akik szeretnének egészségesen étkezni, elkerülve az egészségre ártalmas anyagokat. Semmi okunk nincs rá, hogy lemondjunk az igazán finom édességekről, hiszen a mentes táplálkozás nem korlátozás, hanem valójában szabadság, megszabadulás a rossz gyakorlatoktól. Aki végiglapozza a könyvet, az előtt hívogató, magával ragadó és örökre rabul ejtő sütemények tárháza tárul fel. Ez az, ami egy új korszak új hedonizmusát jelenti.

Hamarosan rendelhető

Rubin Eszter

Csodás desszertek glutén-, tej- és cukormentesen

Borító ár
5 499 Ft
Várható ár
4 949 Ft

Várható megjelenés: 2024.11

Termék részletes adatai
Szerző
Rubin Eszter
ISBN
9789636870027
Nyelv
magyar
Kiadó
Jaffa Kiadó
Cikkszám
3001089348

Teljes leírás
Rubin Eszter író és gasztronómus új kötete, amely a speciális táplálkozással foglalkozó szakácskönyveinek sorában a hatodik, kifejezetten és kizárólag a desszertekre koncentrál. Cukor-, tej- és gluténmentes, buja desszertekkel: édességekkel, süteményekkel, tortákkal, szeletekkel, pitékkel, falatokkal, kekszekkel, krémekkel, tekercsekkel, palacsintákkal és egyebekkel teli könyvet tart tehát kezében a kedves Olvasó. A receptúrák kialakításánál a legkevésbé sem a helyettesítésen van a fő hangsúly, hanem a minőségi alapanyagok felhasználásával készült, teljes értékű, igazán csábító, csodás, isteni finom, valódi desszerteken. Külön fejezetben találhatók a nyersvegán receptek, amelyek mindezek mellett még tojásmentesek is, és igazán egyszerűen elkészíthetők. A könyv hasznos segítség azoknak, akik diabétesszel, inzulinrezisztenciával vagy összetett táplálékallergiával/-intoleranciával élnek, a pajzsmirigybetegséggel, felszívódási zavarokkal vagy emésztési problémákkal küzdőknek, valamint mindazoknak, akik szeretnének egészségesen étkezni, elkerülve az egészségre ártalmas anyagokat. Semmi okunk nincs rá, hogy lemondjunk az igazán finom édességekről, hiszen a mentes táplálkozás nem korlátozás, hanem valójában szabadság, megszabadulás a rossz gyakorlatoktól. Aki végiglapozza a könyvet, az előtt hívogató, magával ragadó és örökre rabul ejtő sütemények tárháza tárul fel. Ez az, ami egy új korszak új hedonizmusát jelenti.