Teljes leírás
Küllemét és tartalmát tekintve is kiemelkedik a szakácskönyvek sorából a szerzőpáros kötete, amelyben a - méltán világhírű - olasz konyha legjavából válogatott recepteket teszik közzé. Az itáliai specialitások leírásai régiók szerinti bontásban (északról, Piemonttól haladva a középső országrészen át délig, Szardíniával bezárólag) kaptak helyet a műben. A fejezetek az olasz menüsort követve épülnek fel: a sort a különféle előételek (falatkák, saláták) nyitják meg, ezt követi az első és második fogás (levesek, sült és főtt tészták, rizottók, valamint húsok és halak), az édességek és pár helyi különlegesség. Noha a kiadvány fényképeket nem tartalmaz, a kiváló receptek (és persze az olvasó fantáziája) mindezt kárpótolják. A válogatásban a kötet végén levő receptkereső segít. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"