Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Minőségi borok, borkultúra és borászkodás iránt mélyebben érdeklődő laikusok számára írta ezt a kötetet Charlotte Kristensen, aki olvasmányos stílusban kínál bevezetőt ebbe a témakörbe. A bevezetőt követően felfedi a titkát annak, hogy mi és miért történik a rejtélyesprofi borkóstolókon, miként zajlik pontosan a borok érzékszervi vizsgálata. A folytatásban egy-egy fejezetet szentel olyanoknak, mint a borkészítés kultúrtörténete, az ideális termőhely, és a borkészítési technikák
Kristensen, Charlotte

Borkóstolás, párosítás, szervírozás

Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
5 391 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Kristensen, Charlotte
ISBN
9789635667345
Egyéb szerzőség
Molnár Andor (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2024
Méret
224 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.01.25
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3001090932
Alcím
kóstolás, párosítás, szervírozás minden újabb pohárral tanulhatunk

Darabszám
Teljes leírás
Minőségi borok, borkultúra és borászkodás iránt mélyebben érdeklődő laikusok számára írta ezt a kötetet Charlotte Kristensen, aki olvasmányos stílusban kínál bevezetőt ebbe a témakörbe. A bevezetőt követően felfedi a titkát annak, hogy mi és miért történik a rejtélyesprofi borkóstolókon, miként zajlik pontosan a borok érzékszervi vizsgálata. A folytatásban egy-egy fejezetet szentel olyanoknak, mint a borkészítés kultúrtörténete, az ideális termőhely, és a borkészítési technikák