Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A konyhaművészet a reneszánszát éli, a szabadidős tevékenységek között kiemelt helyen áll az otthoni sütés-főzés, valamint más, az otthoni élelmiszerelőállításhoz kapcsolódó tevékenység, melyek közül a jelen kötet a befőzést és a tartósítást állította a fókuszba. A kiadvány 399 receptet ad át olvasóinak, akik így alámerülhetnek a lekvárok, savanyúságok, húsfélék és más finomságok ínycsiklandó világába. Cosima Bellersen Quirini öt fejezetre bontotta könyvét, amik sorban a következő nagyobb témákat fedik le: különböző élelmiszerek üvegekbe töltése, gyümölcsök tartósítása, sós és pikáns ételek elkészítése, saját készítésű italok, valamint tartós kenyerek és sütemények. A gazdagon illusztrált kötetből megismerhetjük a húsfélék és a halak különböző tartósítási eljárásait, de a szerző a fermentálás alapvető eljárásait sem hagyja ki.
Bellersen Quirini, Cosima (1960-)

Befőzés és tartósítás 399 recept - lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok

Borító ár
3 500 Ft
Aktuális online ár
2 625 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Bellersen Quirini, Cosima (1960-)
ISBN
9786155723667
Egyéb szerzőség
Jakab Judit (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
140, [4] o.
Kiadó
Sziget
Cikkszám
3001086520
Alcím
399 recept lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok

Darabszám
Teljes leírás
A konyhaművészet a reneszánszát éli, a szabadidős tevékenységek között kiemelt helyen áll az otthoni sütés-főzés, valamint más, az otthoni élelmiszerelőállításhoz kapcsolódó tevékenység, melyek közül a jelen kötet a befőzést és a tartósítást állította a fókuszba. A kiadvány 399 receptet ad át olvasóinak, akik így alámerülhetnek a lekvárok, savanyúságok, húsfélék és más finomságok ínycsiklandó világába. Cosima Bellersen Quirini öt fejezetre bontotta könyvét, amik sorban a következő nagyobb témákat fedik le: különböző élelmiszerek üvegekbe töltése, gyümölcsök tartósítása, sós és pikáns ételek elkészítése, saját készítésű italok, valamint tartós kenyerek és sütemények. A gazdagon illusztrált kötetből megismerhetjük a húsfélék és a halak különböző tartósítási eljárásait, de a szerző a fermentálás alapvető eljárásait sem hagyja ki.