Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A barbecue nem más, mint a füstön sütés művészete. Ezt az amerikai eredetű módszert már mindenhol előszeretettel művelik, mert az eredmény semmihez sem hasonlítható: az omlós, zamatos húsoknak, zöldségeknek egészen sajátos aromát kölcsönöz ez a készítési mód. A kötet ahhoz kínál megannyi hasznos tanácsot, hogy mik kellenek egy tökéletesre sikerült barbecue-záshoz. Az első részben a szerző az alapokat tekinti át: ír négy amerikai régió (Texas, Memphis, Dél-Karolina és Kansas) füstölési módszereiről, és ismerteti a különféle szmókertípusokat.
Budiaman, Will

BBQ a javából

Borító ár
5 999 Ft
Aktuális online ár
4 499 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Budiaman, Will
ISBN
9789635824588
Egyéb szerzőség
Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2023
Méret
168 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001080621
Alcím
bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre

Darabszám
Teljes leírás
A barbecue nem más, mint a füstön sütés művészete. Ezt az amerikai eredetű módszert már mindenhol előszeretettel művelik, mert az eredmény semmihez sem hasonlítható: az omlós, zamatos húsoknak, zöldségeknek egészen sajátos aromát kölcsönöz ez a készítési mód. A kötet ahhoz kínál megannyi hasznos tanácsot, hogy mik kellenek egy tökéletesre sikerült barbecue-záshoz. Az első részben a szerző az alapokat tekinti át: ír négy amerikai régió (Texas, Memphis, Dél-Karolina és Kansas) füstölési módszereiről, és ismerteti a különféle szmókertípusokat.