Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
22%
Teljes leírás
Kifejezetten emésztőrendszeri megbetegedésekben, továbbá glutén-, laktóz, fruktóz- és búzaintoleranciában szenvedők számára fejlesztették ki ausztrál szakemberek a FODMAP-étrendet (FODMAP - Fermentálható, Oligoszacharidok, Diszacharidok, Monoszacharidok, Poliolok; ezek lehetnek a bajok okozói) és a hozzátartozó speciális receptgyűjteményt is. Jelen kötetben mindkettőt részletesen tanulmányozhatjuk, illetve iránymutatást kapunk azzal kapcsolatban is, hogy miként ismerjük fel a fent említett betegségek jellemző tüneteit, és hogyan azonosíthatjuk azokat az alapanyagokat és ételeket, amelyek esetleg a gondot okozzák.
Shepherd, Sue

Az eredeti alacsony FODMAP-étrend

Borító ár
4 999 Ft
Aktuális online ár
3 899 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Shepherd, Sue
ISBN
9789634756507
Egyéb szerzőség
O’Meara, Mark (fotó);Tóth Szabolcs (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
336, [3] o.
Kiadó
Jaffa
Cikkszám
3001074521

Darabszám
Teljes leírás
Kifejezetten emésztőrendszeri megbetegedésekben, továbbá glutén-, laktóz, fruktóz- és búzaintoleranciában szenvedők számára fejlesztették ki ausztrál szakemberek a FODMAP-étrendet (FODMAP - Fermentálható, Oligoszacharidok, Diszacharidok, Monoszacharidok, Poliolok; ezek lehetnek a bajok okozói) és a hozzátartozó speciális receptgyűjteményt is. Jelen kötetben mindkettőt részletesen tanulmányozhatjuk, illetve iránymutatást kapunk azzal kapcsolatban is, hogy miként ismerjük fel a fent említett betegségek jellemző tüneteit, és hogyan azonosíthatjuk azokat az alapanyagokat és ételeket, amelyek esetleg a gondot okozzák.