Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Baktai Ádám hindu pap-tanárként, a védikus és orientalista tudományok szakértőjeént elmélyülten foglalkozik az ájurvéda elméletével és gyakorlati vonatkozásaival is. Két korábbi kötetét ennek szentelte, ájurvédikus gyógynövényismerettel (202319025) és számmisztikával (202422006) foglalkozott akkor, most pedig egy teljes életmód- és táplálkozási-tanácsadó könyvet összeállított az ájurvéda elvei mentén, kiegészítve a nagyszerű és ízletes recepteket az elméleti, tudatos táplálkozásra vonatkozó és életvezetési ismeretanyaggal. A bevezetőt követő első részben az ájurvéda alapjai magyarázza el, külön kiemelve az ájurvédikus életmódban rendszeresen végzett diétafajták jelentőségét, amelyeket be is mutat. A folytatásban egy-egy rész keretei között olyan témákkal foglalkozik, mint a makro- és mikrotáplálékok, alapanyagok; az ájurvéda elméletei és magyarázatai az emésztés folyamatáról; valamint az ájurvédikus étkezési tudnivalók. Ezt követi a több mint száz oldalnyi terjedelmű receptgyűjtemény " hét minden napjára", az egészséges nassolnivalók, továbbá a méregtelenítő receptek és böjtkúrák leírásai. A függelékben kapott helyet az ájurvédikus alkatmeghatározó teszt, az ún. gunák felsorolása; a zöldfűszerlista; a tejfogyasztási elvek; és a gyulladáscsökkentő diéta leírása. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Az élet ízei - ájurvédikus receptek

Baktai Ádám (1976-)

Borító ár
7 990 Ft
Kötött ár
7 191 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Baktai Ádám (1976-)
ISBN
9789636302320
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2025
Egyéb információk
289 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.12.04
Kiadó
Good Life Books
Cikkszám
3001097774
Alcím
ájurvédikus receptek egyszerűen elkészíthető, szezonális receptek, étkezési tudnivalók és méregtelenítő böjtök az egészségért

Darabszám
Teljes leírás
Baktai Ádám hindu pap-tanárként, a védikus és orientalista tudományok szakértőjeént elmélyülten foglalkozik az ájurvéda elméletével és gyakorlati vonatkozásaival is. Két korábbi kötetét ennek szentelte, ájurvédikus gyógynövényismerettel (202319025) és számmisztikával (202422006) foglalkozott akkor, most pedig egy teljes életmód- és táplálkozási-tanácsadó könyvet összeállított az ájurvéda elvei mentén, kiegészítve a nagyszerű és ízletes recepteket az elméleti, tudatos táplálkozásra vonatkozó és életvezetési ismeretanyaggal. A bevezetőt követő első részben az ájurvéda alapjai magyarázza el, külön kiemelve az ájurvédikus életmódban rendszeresen végzett diétafajták jelentőségét, amelyeket be is mutat. A folytatásban egy-egy rész keretei között olyan témákkal foglalkozik, mint a makro- és mikrotáplálékok, alapanyagok; az ájurvéda elméletei és magyarázatai az emésztés folyamatáról; valamint az ájurvédikus étkezési tudnivalók. Ezt követi a több mint száz oldalnyi terjedelmű receptgyűjtemény " hét minden napjára", az egészséges nassolnivalók, továbbá a méregtelenítő receptek és böjtkúrák leírásai. A függelékben kapott helyet az ájurvédikus alkatmeghatározó teszt, az ún. gunák felsorolása; a zöldfűszerlista; a tejfogyasztási elvek; és a gyulladáscsökkentő diéta leírása. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"