Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Küllemében és kínálatában is hozza ez a kötet, amit a cím ígér: az "édességek magasiskoláját", azaz kilencven csodás receptet elsősorban a francia, másodsorban a cukrászművészet remekeiből. A minőséget a Le Cordon Bleu neve garantálja; a neves iskola sorra jelentet meg olyan könyveket, amelyekben a szakma csúcsába nyerhetünk bepillantást - ilyen ez a kiadvány is. A bevezetőt követően az édességkészítés technikáit tanulmányozhatjuk (alapanyagok, munkaeszközök, cukorfőzés, konfitálás, temperálás stb.), majd következnek a részletesen leírt, fotósorozatokon is bemutatott receptek. Ezek sorát a klasszikus édességek nyitják meg, köztük olyan finomságokkal, mint a nugát, a pillecukor, a meggylikőrös bonbon, vagy a konfitált narancshéj.

Az édességek magasiskolája

Borító ár
12 900 Ft
Aktuális online ár
9 675 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9789635161492
Egyéb szerzőség
Franc, Émilie (szerk.);Martin, Julie (szerk.);Király Katalin (1951-) (ford.);Erdélyi Z. Ágnes (ford.);Walter Piroska (1981-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
308, [3] o.
Kiadás pontos dátuma
2024.09.27
Kiadó
Geopen
Cikkszám
3001088510
Alcím
nugát, pillecukor, rocher, paliné... 90 legendás francia és nemzetközi recept

Darabszám
Teljes leírás
Küllemében és kínálatában is hozza ez a kötet, amit a cím ígér: az "édességek magasiskoláját", azaz kilencven csodás receptet elsősorban a francia, másodsorban a cukrászművészet remekeiből. A minőséget a Le Cordon Bleu neve garantálja; a neves iskola sorra jelentet meg olyan könyveket, amelyekben a szakma csúcsába nyerhetünk bepillantást - ilyen ez a kiadvány is. A bevezetőt követően az édességkészítés technikáit tanulmányozhatjuk (alapanyagok, munkaeszközök, cukorfőzés, konfitálás, temperálás stb.), majd következnek a részletesen leírt, fotósorozatokon is bemutatott receptek. Ezek sorát a klasszikus édességek nyitják meg, köztük olyan finomságokkal, mint a nugát, a pillecukor, a meggylikőrös bonbon, vagy a konfitált narancshéj.