Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Az Alzheimer-kór a központi idegrendszer súlyos mentális hanyatlással járó megbetegedése, amely a gondolkodás és magatartás megváltozásával, biológiai leépüléssel és elbutulással jár. Ez utóbbi tünet enyhítésére, a folyamat lassítására javasolják szerzők a kötetben bemutatott speciális diétát, amelynek a kulcsa a szénhidrát és a savas ételek visszaszorítása, valamint a fokozott mennyiségű kókuszzsír bevitele, amely utóbbi az agyi energiaellátást hivatott serkenteni. A kötet első részében magáról az Alzheimer-kórról olvashatunk általánosságban. A folytatásban a javasolt táplálkozási formát ismertetik a szerzők, kitérve a zsírok és szénhidrátok szerepére, a tápanyagok helyes kombinációjának a fontosságára, bemutatva azokat a recepteket, amelyek ezeknek a kritériumoknak megfelelnek. A színes fotókkal illusztrált kötet végén tárgymutató segít az eligazodásban.
Vormann, Jürgen;Tiedemann, Klaus

Anti-alzheimer kúra

Borító ár
2 800 Ft
Aktuális online ár
2 240 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Vormann, Jürgen;Tiedemann, Klaus
ISBN
9789633411032
Egyéb szerzőség
Makra Júlia (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2014
Méret
20 cm
Kiadó
Central Kv.
Cikkszám
3000238438
Alcím
táplálkozással a feledékenység ellen

Darabszám
Teljes leírás
Az Alzheimer-kór a központi idegrendszer súlyos mentális hanyatlással járó megbetegedése, amely a gondolkodás és magatartás megváltozásával, biológiai leépüléssel és elbutulással jár. Ez utóbbi tünet enyhítésére, a folyamat lassítására javasolják szerzők a kötetben bemutatott speciális diétát, amelynek a kulcsa a szénhidrát és a savas ételek visszaszorítása, valamint a fokozott mennyiségű kókuszzsír bevitele, amely utóbbi az agyi energiaellátást hivatott serkenteni. A kötet első részében magáról az Alzheimer-kórról olvashatunk általánosságban. A folytatásban a javasolt táplálkozási formát ismertetik a szerzők, kitérve a zsírok és szénhidrátok szerepére, a tápanyagok helyes kombinációjának a fontosságára, bemutatva azokat a recepteket, amelyek ezeknek a kritériumoknak megfelelnek. A színes fotókkal illusztrált kötet végén tárgymutató segít az eligazodásban.