Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Hogy Alain Ducasse neve mit jelent a gasztronómiában, ahhoz elég elárulnunk, hogy míg sok mesterszakács csak álmodik arról, hogy életében egyszer kitüntetik egy Michelin-csillaggal, addig Ducasse már most tizenkilencnél tart. Épp ezért nagy szó, hogy rengeteg kiváló ötletet és receptet tartalmazó szakácskönyve megjelenhet magyarul - közel hatszáz oldalas kötetének lapjain több száz édesség és cukrászsütemény készítésének műhelytitkait osztja meg az érdeklődőkkel.

Ducasse, Alain (1956-)

Alain Ducasse konyhaművészete - desszertek és cukrászat

Borító ár
14 999 Ft
Aktuális online ár
11 249 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ducasse, Alain (1956-)
ISBN
9789632971094
Egyéb szerzőség
Hanthy Kinga (1957-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2019, cop. 2009
Méret
583 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3000180123
Alcím
desszertek és cukrászat

Darabszám
Teljes leírás
Hogy Alain Ducasse neve mit jelent a gasztronómiában, ahhoz elég elárulnunk, hogy míg sok mesterszakács csak álmodik arról, hogy életében egyszer kitüntetik egy Michelin-csillaggal, addig Ducasse már most tizenkilencnél tart. Épp ezért nagy szó, hogy rengeteg kiváló ötletet és receptet tartalmazó szakácskönyve megjelenhet magyarul - közel hatszáz oldalas kötetének lapjain több száz édesség és cukrászsütemény készítésének műhelytitkait osztja meg az érdeklődőkkel.