Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
A Bookazine magazinok GoodFood sorozatának következő része a karácsonyi készülődésben lehet az air fryert használó családok segítségére. A kiadvány ugyanis ünnepi receptekből állított össze egy izgalmas, formabontó gyűjteményt, melyeket összeköt, hogy mindegyik fogást könnyűszerrel elkészíthetjük az otthoni air fryer sütőben. A főszerkesztői előszó is erre hívja fel az olvasók figyelmét: Sándor Adrienn kiemeli, miért érdemes az air fryer mellett dönteni, ha az ünnepi fogásokról van szó. A technológia lényege, hogy a finom falatokat olaj hozzáadása nélkül (vagy egészen csekély mennyiség hozzáadásával) lehet elkészíteni. A forró levegő átjárja a húsokat, zöldségeket, tésztákat, s így az ízek mellett a tápanyagok is megőrződnek. S ha ez nem lenne elég indok, ahogy arra Sándor Adrienn is utal, az air fryerrel való sütés lényegesen lerövidíti az ételek elkészítését, a család addig is boldogan töltheti együtt az ünnep békés és boldog perceit. Mivel a technológia, noha egyre ismertebbé válik a magyar háztartásokban is, még mindig újdonságnak számít, a kiadvány nyitányában annak előnyeiről, működésmódjáról, valamint a sütéshez elengedhetetlen eszközökről tudhatunk meg többet. Ezt követi a tematikus rendben összegyűjtött és gazdag, szemet gyönyörködtető képanyaggal illusztrált receptek gyűjteménye. Ki ne akarna beleharapni egy ropogós muffinba vagy aranybarna pulykamelltekercsbe, s ahogy korábban említettük, az ízekről és aromákról sem kell lemondanunk.

Air fryer ünnep (goodFOOD bookazine)

Sándor Adrienn (szerk.)

Borító ár
3 990 Ft
Kötött ár
3 591 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Sándor Adrienn (szerk.)
ISBN
9772732147704
Egyéb szerzőség
Isó Péter (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
130 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.11.21
Kiadó
IQ Press
Cikkszám
3001098025
Sorozatcím
Goodfood bookazine ; 2732-1479

Darabszám
Teljes leírás
A Bookazine magazinok GoodFood sorozatának következő része a karácsonyi készülődésben lehet az air fryert használó családok segítségére. A kiadvány ugyanis ünnepi receptekből állított össze egy izgalmas, formabontó gyűjteményt, melyeket összeköt, hogy mindegyik fogást könnyűszerrel elkészíthetjük az otthoni air fryer sütőben. A főszerkesztői előszó is erre hívja fel az olvasók figyelmét: Sándor Adrienn kiemeli, miért érdemes az air fryer mellett dönteni, ha az ünnepi fogásokról van szó. A technológia lényege, hogy a finom falatokat olaj hozzáadása nélkül (vagy egészen csekély mennyiség hozzáadásával) lehet elkészíteni. A forró levegő átjárja a húsokat, zöldségeket, tésztákat, s így az ízek mellett a tápanyagok is megőrződnek. S ha ez nem lenne elég indok, ahogy arra Sándor Adrienn is utal, az air fryerrel való sütés lényegesen lerövidíti az ételek elkészítését, a család addig is boldogan töltheti együtt az ünnep békés és boldog perceit. Mivel a technológia, noha egyre ismertebbé válik a magyar háztartásokban is, még mindig újdonságnak számít, a kiadvány nyitányában annak előnyeiről, működésmódjáról, valamint a sütéshez elengedhetetlen eszközökről tudhatunk meg többet. Ezt követi a tematikus rendben összegyűjtött és gazdag, szemet gyönyörködtető képanyaggal illusztrált receptek gyűjteménye. Ki ne akarna beleharapni egy ropogós muffinba vagy aranybarna pulykamelltekercsbe, s ahogy korábban említettük, az ízekről és aromákról sem kell lemondanunk.