Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Azoknak állította össze Laurie Fleming ezt a receptgyűjteményt, akik éppen ismerkednek sütőkosaras air fryerükkel. Ha kipróbálják ezeket, akkor úgy süthetnek ki eredetileg bő, forró olajban készítendő fogásokat, hogy nem lesz nehéz, kellemetlen olajszag, fröcsögő zsiradék a konyhában, és maguk az ételek is könnyebbek, egészségesebbek lehetnek. A szerző részletesen elmagyarázza az air fryer működési elvét és aztán funkcóit is, olyan gyakorlati tudnivalókat is átadva, mint a mennyiségekhez tartozó pontos sütési idők. Ezt követi a hetvenöt air fryerre hangolt recept hét fejezet alá szerkesztve, kezdve a reggelikkel (sajtos sült tojás, írós keksz, áfonyás muffin); folytatva a harapnivalókkal és előételekkel (sült csicseriborsó, pitacsipsz, töltött gomba); a tenger gyümölcseivel (garnéla, sült homárfarok, lazacpogácsa); a szárnyasokkal (buffalo csirkeszárny, grillezett csirkemell, sült pulyka); a vörös húsokkal (steakkockák, olasz húsgolyó, bárányszelet); a zöldségekkel és köretekkel (parmezános brokkoli, sült répa, rozmaringos krumpli); továbbá a desszertekkel (csokis fánk, banános süti, almás táska). A szakácskönyv végén mutat segíti a keresést. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Fleming, Laurie

Air Fryer kezdőknek

Raktári szám: 804747
Borító ár
4 499 Ft
Kötött ár
4 049 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Fleming, Laurie
ISBN
9786151110300
Egyéb szerzőség
Muir, Darren (fotó);Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
139 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.10.27
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001097250
Alcím
bolondbiztos receptek, nélkülözhetetlen tippek, sikerre ítélt fogások

Darabszám
Teljes leírás
Azoknak állította össze Laurie Fleming ezt a receptgyűjteményt, akik éppen ismerkednek sütőkosaras air fryerükkel. Ha kipróbálják ezeket, akkor úgy süthetnek ki eredetileg bő, forró olajban készítendő fogásokat, hogy nem lesz nehéz, kellemetlen olajszag, fröcsögő zsiradék a konyhában, és maguk az ételek is könnyebbek, egészségesebbek lehetnek. A szerző részletesen elmagyarázza az air fryer működési elvét és aztán funkcóit is, olyan gyakorlati tudnivalókat is átadva, mint a mennyiségekhez tartozó pontos sütési idők. Ezt követi a hetvenöt air fryerre hangolt recept hét fejezet alá szerkesztve, kezdve a reggelikkel (sajtos sült tojás, írós keksz, áfonyás muffin); folytatva a harapnivalókkal és előételekkel (sült csicseriborsó, pitacsipsz, töltött gomba); a tenger gyümölcseivel (garnéla, sült homárfarok, lazacpogácsa); a szárnyasokkal (buffalo csirkeszárny, grillezett csirkemell, sült pulyka); a vörös húsokkal (steakkockák, olasz húsgolyó, bárányszelet); a zöldségekkel és köretekkel (parmezános brokkoli, sült répa, rozmaringos krumpli); továbbá a desszertekkel (csokis fánk, banános süti, almás táska). A szakácskönyv végén mutat segíti a keresést. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"