Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
Teljes leírás
Bizonyára egy átlag magyar olvasó nem sokat tud az afgán nemzeti konyháról. Ezen kíván változtatni László Emília, aki művében megismerteti velünk az ázsiai ország egzotikus konyhaművészetének alapjait. Az afgán étkezési szokások rövid bemutatását követik a receptek: a levesek, a rizses egytálételek, a gazdag raguk, húsgombócok, krokettek, töltött zöldségek, pudingok és ünnepi fánkok. A leírásokat - amelyek segítségével olyan specialitásokat készíthetünk el sok egyéb mellett, mint a sáfrányos ragu mazsolával, a damaszkuszi kebab, a birkakrokett, a halva, a póréval töltött szamósza, vagy a réteges fánk - színes fotók kísérik. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
László Emília

Afgán ételek

Aktuális online ár
1 180 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
László Emília
ISBN
9789638762535
Egyéb szerzőség
Boros Ferenc (fotó);Sári László (1950-) (utószó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2007
Méret
79 o.
Kiadó
Kelet K.
Cikkszám
3000125565

Darabszám
Teljes leírás
Bizonyára egy átlag magyar olvasó nem sokat tud az afgán nemzeti konyháról. Ezen kíván változtatni László Emília, aki művében megismerteti velünk az ázsiai ország egzotikus konyhaművészetének alapjait. Az afgán étkezési szokások rövid bemutatását követik a receptek: a levesek, a rizses egytálételek, a gazdag raguk, húsgombócok, krokettek, töltött zöldségek, pudingok és ünnepi fánkok. A leírásokat - amelyek segítségével olyan specialitásokat készíthetünk el sok egyéb mellett, mint a sáfrányos ragu mazsolával, a damaszkuszi kebab, a birkakrokett, a halva, a póréval töltött szamósza, vagy a réteges fánk - színes fotók kísérik. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"