Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Az előzőekhez hasonlóan küllemre esztétikus, beltartalomra nézve gazdag kötettel, egy új receptgyűjteménnyel jelentkezik Janits-Szabó Virág, a "városi jógi", aki ismét a buddhizmus alapelveit, gondolatkörét, szellemiségét építi be konyhaművészetébe. Ezúttal egyfajta egységélményre törekedve, meditációs anyaggal, művészi színvonalú képanyaggal kiegészítve igyekszik rávezetni olvasóit egy olyan szemléletű sütésre-főzésre, amely inkább szeretetteljes, spirituális ételalkotás azoknak, akiket szívvel-lélekkel szeretnénk táplálni nemcsak minőségi, de tálalásukat tekintve gyönyörű fogásokkal. Személyes hangvételű bevezetőjét követően hat tematikus fejezetbe rendezve teszi közzé kreatív ételkölteményeit, egy-egy meditációs gyakorlattal vezetve rá a fogások által közvetített géniuszra, alapelemre.

Janits-Szabó Virág

A zsálya illata - Receptek és meditációk

Borító ár
7 490 Ft
Kötött ár
6 741 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Janits-Szabó Virág
ISBN
9786156488541
Egyéb szerzőség
Németh Virág (fotó)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Egyéb információk
198, [1] o.
Kiadás pontos dátuma
2025.10.01
Kiadó
Boook K.
Cikkszám
3001096216
Alcím
receptek és meditációk

Darabszám
Teljes leírás
Az előzőekhez hasonlóan küllemre esztétikus, beltartalomra nézve gazdag kötettel, egy új receptgyűjteménnyel jelentkezik Janits-Szabó Virág, a "városi jógi", aki ismét a buddhizmus alapelveit, gondolatkörét, szellemiségét építi be konyhaművészetébe. Ezúttal egyfajta egységélményre törekedve, meditációs anyaggal, művészi színvonalú képanyaggal kiegészítve igyekszik rávezetni olvasóit egy olyan szemléletű sütésre-főzésre, amely inkább szeretetteljes, spirituális ételalkotás azoknak, akiket szívvel-lélekkel szeretnénk táplálni nemcsak minőségi, de tálalásukat tekintve gyönyörű fogásokkal. Személyes hangvételű bevezetőjét követően hat tematikus fejezetbe rendezve teszi közzé kreatív ételkölteményeit, egy-egy meditációs gyakorlattal vezetve rá a fogások által közvetített géniuszra, alapelemre.