Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
A WIZO nevű szervezet (Women's International Zionist Organization) 1920-ban alakult meg, s célja elsősorban az volt, hogy felkarolja az izraeli nők és gyermekek ügyét, másodsorban pedig, hogy nemzetközi színtéren foglalkozzon ugyanezen témakörrel. Nem sokkal ezután jött létre magyarországi egyesületük, amely 1938-ban bocsátotta ki ezt a szakácskönyvet azzal a céllal, hogy praktikus ötletekkel, receptekkel segítsék a kóser konyhát vivő kezdő (és haladó) háziasszonyokat. A bevezető közöl pár jó tanácsot a bevásárlással, az élelmiszerek kiválogatásával, tárolásával, felhasználásával, a szombati előkészületekkel, háztartási teendőkkel kapcsolatban. Ezt követik a receptek: levesek és levesbetétek, előételek, főzelékek, körítések, húsok és halak, saláták, sült és főtt tészták, rétesek, sós finomságok, s megannyi édesség: torták, krémek, sodók, felfújtak, parfék és hasonlók. Az utolsó két részben szó esik a befőtteltevés és a szappanfőzés rejtelmeiről is. Bár a kiadvány nyolcvan éve íródott, a receptek nagy része ma is elkészíthető, bővítheti a repertoárt - és nem csak a kóser háztartásokban. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

A WIZO szakácskönyve

Borító ár
5 880 Ft
Aktuális online ár
4 410 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9786150026664
Egyéb szerzőség
Szántó András (1950-) (előszó);WIZO Hungary Egyesület (közread.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2018
Méret
23 cm
Kiadó
WIZO Hungary Egyes.
Cikkszám
3001040570

Darabszám
Teljes leírás
A WIZO nevű szervezet (Women's International Zionist Organization) 1920-ban alakult meg, s célja elsősorban az volt, hogy felkarolja az izraeli nők és gyermekek ügyét, másodsorban pedig, hogy nemzetközi színtéren foglalkozzon ugyanezen témakörrel. Nem sokkal ezután jött létre magyarországi egyesületük, amely 1938-ban bocsátotta ki ezt a szakácskönyvet azzal a céllal, hogy praktikus ötletekkel, receptekkel segítsék a kóser konyhát vivő kezdő (és haladó) háziasszonyokat. A bevezető közöl pár jó tanácsot a bevásárlással, az élelmiszerek kiválogatásával, tárolásával, felhasználásával, a szombati előkészületekkel, háztartási teendőkkel kapcsolatban. Ezt követik a receptek: levesek és levesbetétek, előételek, főzelékek, körítések, húsok és halak, saláták, sült és főtt tészták, rétesek, sós finomságok, s megannyi édesség: torták, krémek, sodók, felfújtak, parfék és hasonlók. Az utolsó két részben szó esik a befőtteltevés és a szappanfőzés rejtelmeiről is. Bár a kiadvány nyolcvan éve íródott, a receptek nagy része ma is elkészíthető, bővítheti a repertoárt - és nem csak a kóser háztartásokban. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"