Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
Az angolszász gasztronómiai kultúra egyik emblematikus itala a whisky (vagy whiskey), amely őrölt gabonafélék - árpa, maláta, rozs, búza és kukorica - erjesztésével és lepárlásával készülő, fahordókban érlelt égetett szesz. A hírneves fajták gyártási-lepárlási eljárása legtöbbször szigorúan őrzött műhelytitok, a különféle ízvilágú nedűknek pedig komoly, gyakorta szenvedélyes és rendíthetetlen rajongótábora van. A nagyalakú, igényes kivitelezésű, rengeteg minőségi színes fotóval illusztrált album szerzője arra vállalkozott, hogy bemutatja a másfél száz leghíresebb lepárlóüzemet, és az általuk előállított whiskytípusokat.

Broom, Dave (1959-)

A whisky világatlasza

Borító ár
19 990 Ft
Kötött ár
17 991 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Broom, Dave (1959-)
ISBN
9789635667574
Egyéb szerzőség
Molnár Andor (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2025
Egyéb információk
352 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.10.31
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3001097110
Alcím
több mint 500 lepárló bemutatásával és 480 kóstolt tétellel

Darabszám
Teljes leírás
Az angolszász gasztronómiai kultúra egyik emblematikus itala a whisky (vagy whiskey), amely őrölt gabonafélék - árpa, maláta, rozs, búza és kukorica - erjesztésével és lepárlásával készülő, fahordókban érlelt égetett szesz. A hírneves fajták gyártási-lepárlási eljárása legtöbbször szigorúan őrzött műhelytitok, a különféle ízvilágú nedűknek pedig komoly, gyakorta szenvedélyes és rendíthetetlen rajongótábora van. A nagyalakú, igényes kivitelezésű, rengeteg minőségi színes fotóval illusztrált album szerzője arra vállalkozott, hogy bemutatja a másfél száz leghíresebb lepárlóüzemet, és az általuk előállított whiskytípusokat.