Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Érdekes gasztronómiatörténeti kötettel jelentkezik a Martin Opitz Kiadó, melyet Nagy Balázs történész, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Történeti Intézetének oktatójának, a középkori történeti tanszék vezetőjének és a Közép-európai Egyetem tanárának hatvanadik születésnapja tiszteletére állítottak össze. Nem feltétlenül az ő szűkebben vett szakterületéről, a középkori magyar gazdaság- és várostörténetről van szó, és bár az írások többségének középkori vonatkozása van, ahhoz kapcsolódóan születtek, hogy a történészi kvalitásai mellett Nagy Balázs szeret főzni, a hozzáértéssel készített sültek és a különböző alkalmakhoz illő borok kiválasztásának mestere, egyben kiváló vendéglátó hírében áll.

A történelem asztalánál

Borító ár
5 900 Ft
Aktuális online ár
4 425 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9786156388216
Egyéb szerzőség
Szende Katalin, G. (1965-) (szerk.);Uhrin Dorottya (1990-) (szerk.);Vadas András (1986-) (szerk.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2022
Méret
363 o.
Kiadó
Martin Opitz K.
Cikkszám
3001076643
Alcím
kulináris kalandozások Nagy Balázs 60. születésnapjára

Darabszám
Teljes leírás
Érdekes gasztronómiatörténeti kötettel jelentkezik a Martin Opitz Kiadó, melyet Nagy Balázs történész, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Történeti Intézetének oktatójának, a középkori történeti tanszék vezetőjének és a Közép-európai Egyetem tanárának hatvanadik születésnapja tiszteletére állítottak össze. Nem feltétlenül az ő szűkebben vett szakterületéről, a középkori magyar gazdaság- és várostörténetről van szó, és bár az írások többségének középkori vonatkozása van, ahhoz kapcsolódóan születtek, hogy a történészi kvalitásai mellett Nagy Balázs szeret főzni, a hozzáértéssel készített sültek és a különböző alkalmakhoz illő borok kiválasztásának mestere, egyben kiváló vendéglátó hírében áll.