Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
10%
Teljes leírás
A török gasztronómia - amely kifinomultságban, színvonalban messze túlmutat a kebabozók világán - a mediterrán és közel-keleti konyhaművészet valamennyi erényét elegyíti: frissek és egyszerűek az alapanyagai, rafinált a fűszerezése. Erről az egzotikus, nagyon ízletes konyháról tudhatunk meg többet ezt a szép színes fotókkal teli szakácskönyvet lapozgatva, amelynek előszavát nem más írta, mint Törökország "First Lady-je", Emine Erdoğan, a jelenlegi török köztársasági elnök felesége, aki népe konyhaművészetét "hosszú múltra visszatekintő, hatalmas kincsesbányaként" jellemzi. A bevezető írásokat követően (amelyeket olyanok jegyeznek, mint Özge Samanci, Arif Bilgin, Gönül Paksoy és Günay Kut) válogathatunk a hagyományos török receptek közül, kezdve a levesekkel és mezékkel, folytatva a salátákkal és savanyúságokkal; olívaolajos párolt, illetve töltött és betekert zöldségekkel

-

A török konyha

Borító ár
9 950 Ft
Kötött ár
8 955 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
-
ISBN
9786156759856
Egyéb szerzőség
Tóth Ágnes (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2025
Méret
431 o.
Kiadás pontos dátuma
2025.05.05
Kiadó
Napkút K.
Cikkszám
3001092544
Alcím
egészséges, hagyományos, hulladékmentes

Darabszám
Teljes leírás
A török gasztronómia - amely kifinomultságban, színvonalban messze túlmutat a kebabozók világán - a mediterrán és közel-keleti konyhaművészet valamennyi erényét elegyíti: frissek és egyszerűek az alapanyagai, rafinált a fűszerezése. Erről az egzotikus, nagyon ízletes konyháról tudhatunk meg többet ezt a szép színes fotókkal teli szakácskönyvet lapozgatva, amelynek előszavát nem más írta, mint Törökország "First Lady-je", Emine Erdoğan, a jelenlegi török köztársasági elnök felesége, aki népe konyhaművészetét "hosszú múltra visszatekintő, hatalmas kincsesbányaként" jellemzi. A bevezető írásokat követően (amelyeket olyanok jegyeznek, mint Özge Samanci, Arif Bilgin, Gönül Paksoy és Günay Kut) válogathatunk a hagyományos török receptek közül, kezdve a levesekkel és mezékkel, folytatva a salátákkal és savanyúságokkal; olívaolajos párolt, illetve töltött és betekert zöldségekkel