Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
17%
Teljes leírás
A steak elkészítésének valóságos "tudománya" van, nem mindegy, hogy milyen húsból készül, meddig sütik és számos olyan fortélya van még sütésének, amellyel, ha nincs tisztában a kezdő szakács, könnyen kudarccal végződhet a "konyhai akció". Nos, hogy ez ne így történjen, ebben kíván 25 híres recepttel segítségére lenni a szerző a konyhaművészet rejtelmeiben elmélyedni kívánóknak. A tökéletes steak elkészítésének alapjairól szól bevezetőben, bemutatja színes fotókkal illusztrálva mondanivalóját: mely húsrészt kell megvásárolni, és milyen a megfelelő serpenyő, amelyben a steak elkészülhet, az átsültségi foknak is nagy szerepe van a kedvező állag szempontjából, ennek fontosságát külön hangsúlyozza a szerző.
Polman, Marcus

A tökéletes steak (Új kiadás)

Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
4 972 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Polman, Marcus
ISBN
9789635661756
Egyéb szerzőség
Fehér Zsuzsanna (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2021
Méret
176 o. : ill., színes ; 22 cm
Kiadó
Gabo
Cikkszám
3001067419
Alcím
+ 25 világhíres recepttel

Darabszám
Teljes leírás
A steak elkészítésének valóságos "tudománya" van, nem mindegy, hogy milyen húsból készül, meddig sütik és számos olyan fortélya van még sütésének, amellyel, ha nincs tisztában a kezdő szakács, könnyen kudarccal végződhet a "konyhai akció". Nos, hogy ez ne így történjen, ebben kíván 25 híres recepttel segítségére lenni a szerző a konyhaművészet rejtelmeiben elmélyedni kívánóknak. A tökéletes steak elkészítésének alapjairól szól bevezetőben, bemutatja színes fotókkal illusztrálva mondanivalóját: mely húsrészt kell megvásárolni, és milyen a megfelelő serpenyő, amelyben a steak elkészülhet, az átsültségi foknak is nagy szerepe van a kedvező állag szempontjából, ennek fontosságát külön hangsúlyozza a szerző.