Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Kevés dolog tudja úgy megosztani az embereket, mint a táplálkozás: diéták százai, aktuális trendek tucatjai árasztanak el naponta mindenkit, aki szeretne tudatosabban hozzáállni napi étkezéseihez. A jelen kötet angol szerzője tudományos alapokról kiindulva (és szerencsére azokon is maradva) közelít a témához, ám nem fogja az első oldalakon még lelkes olvasót érthetetlen szakzsargonba, az orvosi és a biokémiai terminusok áradatába fullasztani. Rhiannon Lambert nagyalakú könyve az online portálokról, a közösségi médiafelületekről ismert színes és közérthető megközelítést választotta, infografikák, a megértést segítő ábrák egészítik ki a könyv narratív részét. A szerző a legújabb tudományos eredmények alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő kérdéseket, melyek között ott találjuk az időszaki böjt vagy éppen a növényi alapú étrend jótékony hatásának kérdését, a bélbaktériumok szerepét az emésztésben és testünk általános egészségében, de a fogyás, a bevett diéták és még sok más aktuális kérdéskör is helyet kapott ebben az informatív kötetben.
Lambert, Rhiannon

A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk

Borító ár
8 999 Ft
Aktuális online ár
7 199 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Lambert, Rhiannon
ISBN
9789636040956
Egyéb szerzőség
McLeod, Stephanie (fotó);Velichko, Nelli (ill.);Caulwell, Sally (ill.);Molnár Csaba (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
224 o.
Kiadó
Libri
Cikkszám
3001084579
Alcím
[hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk]

Darabszám
Teljes leírás
Kevés dolog tudja úgy megosztani az embereket, mint a táplálkozás: diéták százai, aktuális trendek tucatjai árasztanak el naponta mindenkit, aki szeretne tudatosabban hozzáállni napi étkezéseihez. A jelen kötet angol szerzője tudományos alapokról kiindulva (és szerencsére azokon is maradva) közelít a témához, ám nem fogja az első oldalakon még lelkes olvasót érthetetlen szakzsargonba, az orvosi és a biokémiai terminusok áradatába fullasztani. Rhiannon Lambert nagyalakú könyve az online portálokról, a közösségi médiafelületekről ismert színes és közérthető megközelítést választotta, infografikák, a megértést segítő ábrák egészítik ki a könyv narratív részét. A szerző a legújabb tudományos eredmények alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő kérdéseket, melyek között ott találjuk az időszaki böjt vagy éppen a növényi alapú étrend jótékony hatásának kérdését, a bélbaktériumok szerepét az emésztésben és testünk általános egészségében, de a fogyás, a bevett diéták és még sok más aktuális kérdéskör is helyet kapott ebben az informatív kötetben.