Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
A vietnámi-kanadai biológiai antropológus szerző olvasmányos módon mutatja be, hogy az emberek százmillió éves fejlődésük során milyen táplálékból nyerték ki a fennmaradáshoz szükséges energiát. Könyvében a kutató úti élményeinek elbeszélése közben tárja fel a távol-keleti, az afrikai, az európai és az amerikai konyha és életmód jellemzőit. A könyv középpontjában a civilizációs betegségek okainak feltárása áll, Stephen Le rávilágít, hogy milyen sok területen élünk alapvetően elhibázott stratégiák szerint.

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Le, Stephen

A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

Borító ár
4 500 Ft
Aktuális online ár
3 600 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Le, Stephen
ISBN
9789634931072
Egyéb szerzőség
Varró Zsuzsa (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
296 o.
Kiadó
Typotex
Cikkszám
3001059053
Alcím
mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

Darabszám
Teljes leírás
A vietnámi-kanadai biológiai antropológus szerző olvasmányos módon mutatja be, hogy az emberek százmillió éves fejlődésük során milyen táplálékból nyerték ki a fennmaradáshoz szükséges energiát. Könyvében a kutató úti élményeinek elbeszélése közben tárja fel a távol-keleti, az afrikai, az európai és az amerikai konyha és életmód jellemzőit. A könyv középpontjában a civilizációs betegségek okainak feltárása áll, Stephen Le rávilágít, hogy milyen sok területen élünk alapvetően elhibázott stratégiák szerint.