Close
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Az összes kategória
    Filters
    Preferenciák
    Keresés
    10%

    A szakácsmesterségnek rövid leírása - Szakácskönyvek, szakácsreceptek a 18-19. századból

    2 880 Ft
    3 200 Ft
    - +
    Teljes leírás
    Az Attraktor Kiadó gondozásában már nem az első szakácskönyvet veheti kezébe az olvasó. A sorozat az egykori magyar gasztrokultúra egykorú lenyomataival, a szakácskönyvekkel foglalkozik: a jelen kötet öt 18-19. században keletkezett kéziratot közöl modern (olvasóbarát) átírásban. A sorozat korábbi köteteihez hasonlóan most is a korszakkal foglalkozó elismert irodalomtörténész, Sárdi Margit jegyzi az utószót és a jegyzeteket.
    Termék részletes adatai
    Vonalkód 9786156173416
    Nyelv magyar
    Egyéb szerzőség Sárdi Margit, S. (1947-) (sajtó alá rend.)
    Megjelenés éve 2021
    Kiadó Attraktor
    Sorozatcím Intra Hungariam... ; 1789-4328 ; 21.
    Alcím szakácskönyvek, szakácsreceptek a 18-19. századból
    Cikkszám 3001070334
    Méret 182, [1] o.