Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
20%
Teljes leírás
Az Attraktor Kiadó gondozásában már nem az első szakácskönyvet veheti kezébe az olvasó. A sorozat az egykori magyar gasztrokultúra egykorú lenyomataival, a szakácskönyvekkel foglalkozik: a jelen kötet öt 18-19. században keletkezett kéziratot közöl modern (olvasóbarát) átírásban. A sorozat korábbi köteteihez hasonlóan most is a korszakkal foglalkozó elismert irodalomtörténész, Sárdi Margit jegyzi az utószót és a jegyzeteket.

A szakácsmesterségnek rövid leírása - Szakácskönyvek, szakácsreceptek a 18-19. századból

Borító ár
3 200 Ft
Aktuális online ár
2 560 Ft
Termék részletes adatai
ISBN
9786156173416
Egyéb szerzőség
Sárdi Margit, S. (1947-) (sajtó alá rend.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
182, [1] o.
Kiadó
Attraktor
Cikkszám
3001070334
Alcím
szakácskönyvek, szakácsreceptek a 18-19. századból
Sorozatcím
Intra Hungariam... ; 1789-4328 ; 21.

Darabszám
Teljes leírás
Az Attraktor Kiadó gondozásában már nem az első szakácskönyvet veheti kezébe az olvasó. A sorozat az egykori magyar gasztrokultúra egykorú lenyomataival, a szakácskönyvekkel foglalkozik: a jelen kötet öt 18-19. században keletkezett kéziratot közöl modern (olvasóbarát) átírásban. A sorozat korábbi köteteihez hasonlóan most is a korszakkal foglalkozó elismert irodalomtörténész, Sárdi Margit jegyzi az utószót és a jegyzeteket.