Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Azóta, hogy 12 ezer évvel ezelőtt elkezdődött a mezőgazdasági termelés, a gabonafélék alapvető növényekké léptek elő, a belőlük készült ételek, kenyerek, cipók, kalácsok és lepények minden birodalomban és országban meghatározóak lettek, ezek közül az évszázadok alatt a francia konyha, a francia pékmesterség emelkedett ki, hogy az európai ízlést mind a mai napig meghatározza. A jelen kötetet három díjnyertes francia pékmester (Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Patrice Mitaillé) azért állította össze, hogy a tradicionális recepteket és a legmodernebb megoldásokat ötvözve felfrissítse a pékmesterség világát, továbbá, hogy az otthoni kenyérsütéshez kiváló recepteket és hasznos tanácsokat szolgáltasson.
Lanio, Jean-Marie

A pékmesterség nagykönyve

Borító ár
12 999 Ft
Aktuális online ár
9 749 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Lanio, Jean-Marie
ISBN
9789635822058
Egyéb szerzőség
Halff, Dylan (1993-) (fotó);Lanier, Jérôme (1977-) (fotó);Hanthy Kinga (1957-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2021
Méret
244 p. : ill., színes ; 30 cm
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001067599
Alcím
kenyerek, péksütemények, hagyományok

Darabszám
Teljes leírás
Azóta, hogy 12 ezer évvel ezelőtt elkezdődött a mezőgazdasági termelés, a gabonafélék alapvető növényekké léptek elő, a belőlük készült ételek, kenyerek, cipók, kalácsok és lepények minden birodalomban és országban meghatározóak lettek, ezek közül az évszázadok alatt a francia konyha, a francia pékmesterség emelkedett ki, hogy az európai ízlést mind a mai napig meghatározza. A jelen kötetet három díjnyertes francia pékmester (Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Patrice Mitaillé) azért állította össze, hogy a tradicionális recepteket és a legmodernebb megoldásokat ötvözve felfrissítse a pékmesterség világát, továbbá, hogy az otthoni kenyérsütéshez kiváló recepteket és hasznos tanácsokat szolgáltasson.