Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Húsz éve még ritka egzotikumnak számított hazánkban az ázsiai konyha, mára azonban teljesen megváltozott a helyzet: minden feltétel adott ahhoz, hogy akár egy átlagos magyar háziasszony is összeüssön egy autentikus távol-keleti fogást. Ehhez az egyik alapvető konyhai eszköz a wok, ez a speciális, kiváló adottságokkal bíró seprenyőfajta; a kötetben csupa olyan recept kapott helyet, amelyek ebben készítendőek. Az ételek a kínai gasztronómia remekei, egyszerű hétköznapi fogások, amelyek szinte percek alatt elkészülnek - a wokban. A bevezetőben a kínai konyhával ismerkedhetünk meg általánosságban, majd következnek a receptek: a gombócok, tojástekercsek és "tím szam kedvencek"; a zöldségek, tojások és tofuk; a halak és tenger gyümölcsei; a csirkés és kacsás fogások; a tészta és rizs; valamint a sertés, marha és bárány. A kiadványt az alapok áttekintése, szószedet és szójegyzék, recept- és tárgymutató zárja. Az ételleírásokat elvétve fotók és szemléltető rajzok kísérik. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Imatome-Yun, Naomi

A nagy wok szakácskönyv

Borító ár
5 999 Ft
Aktuális online ár
4 499 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Imatome-Yun, Naomi
ISBN
9789634479383
Egyéb szerzőség
Szakács-Fehérváry Orsolya (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2024
Méret
149 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001058820
Alcím
egyszerű receptek stir-fry, tím szam és más kínai éttermi kedvencek készítéséhez

Darabszám
Teljes leírás
Húsz éve még ritka egzotikumnak számított hazánkban az ázsiai konyha, mára azonban teljesen megváltozott a helyzet: minden feltétel adott ahhoz, hogy akár egy átlagos magyar háziasszony is összeüssön egy autentikus távol-keleti fogást. Ehhez az egyik alapvető konyhai eszköz a wok, ez a speciális, kiváló adottságokkal bíró seprenyőfajta; a kötetben csupa olyan recept kapott helyet, amelyek ebben készítendőek. Az ételek a kínai gasztronómia remekei, egyszerű hétköznapi fogások, amelyek szinte percek alatt elkészülnek - a wokban. A bevezetőben a kínai konyhával ismerkedhetünk meg általánosságban, majd következnek a receptek: a gombócok, tojástekercsek és "tím szam kedvencek"; a zöldségek, tojások és tofuk; a halak és tenger gyümölcsei; a csirkés és kacsás fogások; a tészta és rizs; valamint a sertés, marha és bárány. A kiadványt az alapok áttekintése, szószedet és szójegyzék, recept- és tárgymutató zárja. Az ételleírásokat elvétve fotók és szemléltető rajzok kísérik. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"