Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
25%
Teljes leírás
Kifejezetten a sütő légkeveréses működési módjára "szabott" receptek olvashatóak ebben a szép küllemű szakácskönyvben, amelyben a választék értelemszerűen így csupa sült fogásra szorítkozik. Ezen belül azonban bőséges a választék. A bevezető után (amelyben a légkeveréses sütő működéséről és használatáról esik szó) következnek a receptek: reggelire ajánlott ételek (granola, pekándiós süti, kolbászos quiche), előételek és snackek (ropogós csicseri, brie sajt leveles tésztában, cukkinicsipsz), zöldségek (lassan sült paradicsom, szalonnás kelbimbó, ropogós édesburgonya), halak és tenger gyümölcsei (sült tőkehal olívával, mézes-mustáros lazac, ropogós garnéla), szárnyasok és vörös húsok (rozmaringos csirke, pulykamellrolád, fokhagymás marha, almaboros karaj), kenyerek és tészták (friss zsemle, francia bagett, omlós keksz), valamint sütik, kekszek és egyéb desszertek (áfonyás-citromos pite, barna cukros kuglóf, csokis lávasüti). A műfajban ma már szokatlan módon képekkel nem kísért, de jól használható receptekkel teli kötet végén mutató segíti a keresést. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Donovan, Robin

A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz

Borító ár
4 500 Ft
Aktuális online ár
3 375 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Donovan, Robin
ISBN
9789634474708
Egyéb szerzőség
Horváth Beatrix (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
2020
Méret
175 o.
Kiadó
Alexandra
Cikkszám
3001051283
Alcím
több mint 75 recept és könnyen elsajátítható sütési technika a légkeveréses sütőkhöz

Darabszám
Teljes leírás
Kifejezetten a sütő légkeveréses működési módjára "szabott" receptek olvashatóak ebben a szép küllemű szakácskönyvben, amelyben a választék értelemszerűen így csupa sült fogásra szorítkozik. Ezen belül azonban bőséges a választék. A bevezető után (amelyben a légkeveréses sütő működéséről és használatáról esik szó) következnek a receptek: reggelire ajánlott ételek (granola, pekándiós süti, kolbászos quiche), előételek és snackek (ropogós csicseri, brie sajt leveles tésztában, cukkinicsipsz), zöldségek (lassan sült paradicsom, szalonnás kelbimbó, ropogós édesburgonya), halak és tenger gyümölcsei (sült tőkehal olívával, mézes-mustáros lazac, ropogós garnéla), szárnyasok és vörös húsok (rozmaringos csirke, pulykamellrolád, fokhagymás marha, almaboros karaj), kenyerek és tészták (friss zsemle, francia bagett, omlós keksz), valamint sütik, kekszek és egyéb desszertek (áfonyás-citromos pite, barna cukros kuglóf, csokis lávasüti). A műfajban ma már szokatlan módon képekkel nem kísért, de jól használható receptekkel teli kötet végén mutató segíti a keresést. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"