Vissza
0 Kosár
Nincs termék a bevásárlókosárban.
Keresés
Filters
Preferenciák
23%
Teljes leírás
Csupa kovásszal készítendő péksütemény receptjét kínálja kipróbálásra Bryan Ford, aki kedvenceit válogatta össze ebbe a kötetbe. Ford maga pékmester, így a tudás és tapasztalat együtt köszön vissza a gyönyörű színes fényképekkel illusztrált lapokról. Az első szakaszban bemutatja a konyhai munkálatokhoz szükséges eszközöket, hozzávalókat és technikákat, köztük az anyakovász és aktív kovász elkészítését és gondozását is. A folytatásban először a rusztikus kenyerek (parasztkenyér, galíciai kenyér, kókuszos rozscipó, gőzben sült kenyér, ciabatta, ropogós pizzatészta stb.) készítésével ismerkedhetünk meg, majd az ún. dúsított kovászos kenyerekével, mint például a barhesz, a kubai muffin, a kávés kenyér, a mézes-zabos formakenyér, a fahéjas-mazsolás bagel vagy a teljes kiőrlésű briószsemle. Érdemes tudni, hogy a kötet minden receptjéhez élő kovász kell, amelynek előállítása 3-5 nap; ám a vállalkozó szelleműek igazi minőségi péksüteményekkel örvendeztethetik meg környezetüket. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"
Ford, Bryan

A kovászműves

Borító ár
5 990 Ft
Aktuális online ár
4 612 Ft
Termék részletes adatai
Szerző
Ford, Bryan
ISBN
9789635445189
Egyéb szerzőség
Kereki Noémi (1991-) (ford.)
Nyelv
magyar
Megjelenés éve
cop. 2021
Méret
159 o.
Kiadó
Kossuth
Cikkszám
3001065441
Alcím
egyszerű és kreatív kézműves kovászos kenyerek a bagel, a ciabatta, a pan de coco, a barhesz és sok más péksütemény receptjével

Darabszám
Teljes leírás
Csupa kovásszal készítendő péksütemény receptjét kínálja kipróbálásra Bryan Ford, aki kedvenceit válogatta össze ebbe a kötetbe. Ford maga pékmester, így a tudás és tapasztalat együtt köszön vissza a gyönyörű színes fényképekkel illusztrált lapokról. Az első szakaszban bemutatja a konyhai munkálatokhoz szükséges eszközöket, hozzávalókat és technikákat, köztük az anyakovász és aktív kovász elkészítését és gondozását is. A folytatásban először a rusztikus kenyerek (parasztkenyér, galíciai kenyér, kókuszos rozscipó, gőzben sült kenyér, ciabatta, ropogós pizzatészta stb.) készítésével ismerkedhetünk meg, majd az ún. dúsított kovászos kenyerekével, mint például a barhesz, a kubai muffin, a kávés kenyér, a mézes-zabos formakenyér, a fahéjas-mazsolás bagel vagy a teljes kiőrlésű briószsemle. Érdemes tudni, hogy a kötet minden receptjéhez élő kovász kell, amelynek előállítása 3-5 nap; ám a vállalkozó szelleműek igazi minőségi péksüteményekkel örvendeztethetik meg környezetüket. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"